Sziasztok! Az elmúlt napokban megjelent néhány új promóciós fotó a Szépség és a Szörnyeteg filmhez, amin Belle látható.

Szintén pár új képpel bővült a galéria a Hockey Futures esemény kapcsán, illetve ehhez láthattok egy hosszabb videót annál, mint amit Emma már közzétett nemrég Instagram oldalán.

Emma július 25.-én tette közzé az alábbi képet Instagram oldalán, melyen Yusra Mardini Olimpiai úszóval látható. A kép alá kedvencünk a következőket fűzte:

emmawatson: Nemrég találkoztam az szíriai Olimpiai úszóval, Yusra Mardini-vel, aki az első menekültekből álló olimpiai cspatot képviselte a 2016-os olimpián, Rio-ban. Yusra története hihetetlen: testvéréel együtt menekült el a szíriai háborúból, és egy olyan csapat tagja volt, akik csónakkal akartak eljutni Görögországba. Amikor a motor leállt, ő nővérével és két másik társával a csónakról a nyílt vízen keresztül úsztak több mint 3 órán keresztül, hogy megakadályozzák a csónak felborulását és megmentsék 20 ember életét. Most ő a legfiatalabb UNHCR Jószolgálati Nagykövet és mindenki elolvashatja a történetét az önéletrajzában – Butterfily. Elképesztően inpriáló volt találkozni @mardiniysra-val, és minden jót kívánok neki 2020-ra! #withrefugees #sheplayswewin #ThisGirlCan – Instagram, 2018. 07. 25.

Saját fordítás!

Agusztus 02.-án szintén közzétett egy videót Instagram oldalán, melyben a Leading Lady Parts rövidfilmet promótálja, az alábbi szöveggel.

Emma Watson (@emmawatson) által megosztott bejegyzés,

emmawatson: Ne felejtsétek el megnézni a #LeadingLadyParts rövidfilmet, melyet a @rebelparkproductions jegyez és a YouTube-csatornájukon és a BBC iPlayeren lesz látható. Az Egyesült Királyság @TIMESUPNOW csoprtja inspirálta és sokan fel is tűnnek benne közülük. #womeninfilm Ahogyan azt az előzetesben is hallhatjátok, tudjátok támogatni a #TimesUp csoportja által létrehozott igazságügyi és Esélyegyenlőségi alapot itt: www.gofundme.com/Justice-and-Equality-Fund. Sok szeretetet küldök a stábnak, a barátaimnak, az írónak és elsősorban a női szereplőknek: Jessica Swale, Gemma Arterton, Felicity Jones, Catherine Tate, Stacy Martin, Chloë Thomson, @gemma_chan, @emilia_clarke, @wunmimosaku, @iamlenaheadey, @florencepugh, @_katieleung_, @earlywelsh, @twhiddleston, @fran_mottola, Pani Scott és @awarnermusic – Instagram, 2018. 08. 02.

Saját fordítás!

És végül a tegnapi napon is feltöltött egy képet, mely alatt arra kéri követőit, hogy támogassák az Igazságügyi és Esélyegyenlőségi Alapot.

icon-camera Galéria linkek
MEGJELENÉSEK > EGYÉB MEGJELENÉSEK > 2018. 07. 11. – HOCKEY FUTURES LAUNCH, LONDON
FILMEK > BEAUTY AND THE BEAST (2017) > PROMOTIONAL PHOTOSHOOT
MISC > SOCIAL MEDIA