Sziasztok! A mai napont több képet is feltöltöttem a Wimbledon utolsó napjáról, melyen Emma is megjelent. Kedvencünk a 13. napon is egy Ralph Lauren összeállításban jelent meg, meseszép volt, a galériában található képeken ezt ti magatok is “ellenőrizni” tudjátok. 🙂

Kedvencünk a Hockey Future eseménnyel kapcsolatosan is feltöltött egy rövid videót Instagram oldalára. A kép alatti szöveg fordítását már korábban lefordítottam, itt olvashatjátok. Emma a rövid kis videóban elmondja, hogy nagyon örül, hogy itt lehet a gyerekekkel, és akkor kezdett el ő is hokizni, amikor annyi idős volt, mint most ők. Azt is reméli, hogy tanítanak neki néhány trükköt. Amikor megkérdezték tőle miért fontos, hogy hokizzanak a gyereket, Emma azt mondta, hogy a hoki nagy segítség abban, hogy magabiztosabbak legyünk.

Twitteren rajongók osztották meg a videót, melyen kedvencünk egy ismerőse társaságában nézi még július 11.-én az Anglia-Horvátország focimeccset.


Ugyancsak Twitteren került megosztásra az alábbi rajongói felvétel, melyen kedvencünk vélhetően egy kávézóban látható, július 12.-én.


Felröppent a hír, hogy kedvencünk részt vesz a mai és a holnapi napon megrendezésre kerülő amszterdami AIDS konferencián. Eddig semmi egyén információ nem jelent meg erről, remélhetőleg kapunk képeket, ha ténylegesen ott tartózkodik.

icon-camera Galéria linkek
MEGJELENÉSEK > EGYÉB MEGJELENÉSEK > 2018. 07. 15. – WIMBLEDON DAY 13, LONDON