Sziasztok! Tegnap megkaptuk az új Andrea Carter Bowman kép egész alakos változatát. Kedvencünket továbbá lencsevégre kapta egy rajongó, az oxfordi Lady Margaret Hall-ban. A napokban rengeteg cikk is megejelent, ezeket is elolvashatjátok, ami nincs a főoldalon, a BŐVEBBEN hombra kattintva érhető el.

Emma Watson forgatás helyett a feminizmust választja

Emma Watson brit színésznő egy teljes évre szünetelteti színészi pályafutását, hogy az időt legfőbb szenvedélyére, a feminizmus ügyére áldozhassa, közölte a Paper Mag nevű New York-i székhelyű alapvetőleg kulturális magazinnak adott interjújában. A Harry Potter-filmek női főszereplőjeként, Hermioneként ismertséget szerző színésznőt 2014-ben kinevezték az ENSZ női egyenjogúságáért küzdő jószolgálati nagykövetévé, s a többek között az ő nevével fémjelzett kampány eredményeképpen több cégigazgató nyilvánossá fogja tenni vállalatuk teljes felépítését. A Vodafone, az Unilever és a Tupperware nagyvállalatok például médianyilvánosság előtt készülnek felfedni az azonos bérezésről, a nemi egyenlőtlenségről való szokásaikat. A filmes alakításaiért számtalan díjjal kitüntetett Emma Watson két legutóbbi filmje Alejandro Amenábar spanyol filmrendező Regression című horrorja és a Colonia című, Pinochet tábornok chilei terrorjáról szóló thriller. Utóbbi film a napokban a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatkozott. A 25 éves sztár nemrég fejezte be a The Circle című filmje forgatását, amelyben Tom Hanks kétszeres Oscar-díjas amerikai színész a partnere.

Forrás: @

icon-chain Galéria linkek
PHOTOSHOOTS > 2016 > ANDREA CARTER BOWMAN
MISC > RAJONGÓK ÁLTAL KÉSZÍTETT KÉPEK

Emma Watson felhagy a színészettel egy időre

Emma Watson egy teljes évre kivonul a rivaldafényből. Szünetelteti a színészkedést, helyette a másik fő szenvedélyére, a feminizmusra koncentrál. „A személyes fejlődésem érdekében hetente elolvasok egy könyvet, illetve havonta is elolvasok egy könyvet a könyvklubom miatt. Rengeteget olvasok és tanulok magamban” – avatta be terveibe a Paper Mag olvasóit, miközben az egyik feminista példaképével, bell hooks-szal (ő direkt írja a nevét kisbetűvel) beszélgetett. A 25 éves színésznő azon is elgondolkozott, hogy évre beiratkozik gender studies szakra. „De aztán rájöttem, hogy rengeteget tanultam azzal, hogy kint voltam a terepen, beszélgettem az emberekkel és emellett még még sokat olvastam a témában. Ezen az úton akartam maradni.”

“Sokat fogok olvasni, és sokat fogok másokat hallgatni idén. Annyi nővel akarok beszélni a világ minden tájáról, amennyivel csak lehetséges.”

Emma Watsont 2014 júliusában nevezték ki az ENSZ női egyenjogúságáért küzdő jószolgálati nagykövetévé, és láthatóan komolyan veszi a feladatát. A HEForShe kampánya keretében tíz vezérigazgató nyilvánossá fogja tenni a cégük felépítését, ezáltal látni fogjuk a nemek eloszlását a vezetői pozíciókban, illetve a bérezés terén fellépő különbségeket. Nagy vállalatok, mint például a Vodafone, az Unilever és a Tupperware a média nyilvánossága előtt mutatják majd be, hogyan viszonyulnak a nemi egyenlőtlenséghez, és milyen lépéseket tesznek az ügy érdekében – számolt be Watson az általa képviselt kampány eredményéről.

A színésznő két legutóbbi filmje nem sikerült túl jól. A Regression című horror első látásra remek darabnak tűnt, A Nyisd ki a szemed-et és a Más világ-ot jegyző Alejandro Amenábar rendezte, a Colonia című thriller pedig a témaválasztásával, Pinochet tábornok chilei terrorjának ábrázolásával keltette fel a kíváncsiságunkat. Ám mindkét film szörnyen rossz kritikákat kapott, a Regression pedig a pénztáraknál is megbukott. Amerikában száz moziban kezdték el vetíteni, de mivel senki nem volt rá kíváncsi, ezért a második héten már csak hét moziban lehetett elkapni.

Majdhogynem biztos, hogy a Regression és a Colonia el fogja kerülni a magyar mozikat. Watsonnak még két nagyköltségvetésű filmje, A Szépség és Szörnyeteg legújabb feldolgozása és a The Circle című sci-fi vár bemutatásra. Idén ezzel a két produkcióval csillapíthatjuk majd az Emma Watson-elvonásunkat a magyar mozikban, utána viszont már elengedi a kezünket a színésznő. Watson biztos annak örülne a legjobban, ha a várakozás közben elolvasnánk pár könyvet.

Forrás: @

Emma Watson egy évig nem forgat, nem találná ki mit csinál helyette!

London – Emma Watson (25), a Harry Potter filmek Hermione-ja egy teljes évig nem fog filmet forgatni. Helyette a feminizmust fogja tanulmányozni. A színésznőt 2014-ben nevezték ki az ENSZ női egyenjogúságáért küzdő jószolgálati nagykövetévé, és láthatóan komolyan veszi feladatát. – A személyes fejlődésem érdekében minden héten elolvasok egy könyvet a témában, illetve havonta plusz egyet a könyvklubom miatt is. Rengeteget olvasok és tanulok magamban – vallotta a papermag.com-nak a színésznő.

Forrás: @

Emma Watson újabb akadémiai sikere

Emma Watson egy pillanatra sem esik ki mindennapi rutinjából, tudjátok, abból, amelynek a világ megmentése a célja. Miközben a nemi egyenjogúságért harcol és új szerepére készül a Szépség és a Szörnyetegben, még arra is jutott ideje, hogy egy online feminista könyvklubot indítson Our Shared Shelf (Közös polcunk) néven.

Nemrégiben az is kiderült, hogy a hamarosan 26. évét is hamarosan betöltő Emma Watson az Oxford egyetem Lady Margaret Halljának lesz a látogatója. A színésznő a 11 úgynevezett “nagyelme” tagja, akik közé például Benedict Cumberbatch is meghívást kapott. A három évre szóló tiszteletbeli címmel járó feladatkörbe főleg az tartozik, hogy a mentorok a kollégium közösségébe beilleszkedjenek, és minél többször jelen legyenek a kampuszon.

„A nagyelmék különböző háttérrel, hivatással és szakmával rendelkező emberek, akiktől azt szeretnénk, hogy hidat képezzenek az egyetemi közösség és saját világuk között” – mondta Alan Rusbridger, a kollégium igazgatója. „Főleg azt szeretnénk, ha minimum alkalmanként meglátogatnák a kollégiumot, velünk ennének és találkoznának az Lady Margaret Hall közösségének tagjaival. Beszélgetéseket szerveznénk, nyílt vitákat, előadásokat, szemináriumokat tarthatnának, vagy valamilyen más módon nyithatnának a hallgatók felé”.

Ismételten tátott szájjal állunk Emma Watson hihetetlen odaadása, nyitottsága és nagylelkűsége előtt.

Forrás: @

Ezek a titkok derültek ki Emma Watson új pasijáról

London – Emma Watson(25), a Harry Potter-filmek sztárja egyre több idő tölt új barátjával, aki a civil életből érkezett. A szerencsés férfi nem más, mint William „Mack” Knight (35), tech-guru és üzletember. A több informatikai és üzleti egyetemet elvégző fickót a szaksajtó nemes egyszerűséggel, csak „technikai zseni”-nek titulálja.

Knight igazi kalador: internetes közösségi oldalán felfedezőnek és kalandozónak írja le magát, amit rengeteg kép is bizonyít. Szeret utazni, Watsonnal is kiruccantak nemrég egy kis toszkánai kirándulásra.

A férfi valódi fitnesz fanatikus: Emma barátnői szerint a férfinek fantasztikus felsőteste van, sok időt fordít egészsége megőrzésére és alakja karbantartására.

Jó a humora: Állítólag ahol megjelenik, a társaság középpontjába kerül és hamarosan mindenki a térdét csapkodja a nevetéstől.

Nem retten meg, ha barátnőjével musicalt kell nézni: Knight és Watson nemrég New York-ban a Hamilton című musicalt tekintette meg együtt, és a szemtanúk szerint nagyszerűen szórakoztak.

Bár a People magazin összeállítása kihagyta a felsorolásból, mi azért még megemlítenénk, hogy a pasi nem egy két milliárdos forintos vagyonnal rendelkezik…

Forrás: @