Szép estét mindenkinek! Sajnos a netem egész hétvégén vacakol, hol csatlakozik, hol nem, úgyhogy gyorsan míg van, kiírom a mai frissítést.

Kezdeném azzal, hogy a Colonia még pénteken, azaz 11. 06.-án debütált a Braunschweig International Film Fesztiválon, este 19:00-kor. Az eseményről sajnos egyéb információk nincsenek.

A neten keresgélve, találtam egy-két cikket, melyeket alább olvashattok el.

Emma Watson hatására lett feminista Malala Juszafzai
Malala Juszafzai saját bevallása szerint azóta tartja magát feministának, mióta meghallgatta Emma Watsonnak az ENSZ-ben tartott beszédét.

Malala Juszafzai korábban úgy gondolta, hogy a feminista trükkös kifejezés, melyhez negatív jelentéstartalmak is társulnak, emiatt pedig hezitált, hogy feministának vallja-e magát vagy sem. Emma Watson tavaly őszi beszédének hatására azonban rájött, hogy nincs abban semmi negatív, ha feministának mondja magát. Mint ismeretes, Emma Watson tavaly a az ENSZ jószolgálati nagyköveteként indította a HeForShe kampányt, amelynek célja, hogy a nemek közötti egyenlőségért folytatott küzdelembe a férfiakat is bevonja. Ideje végre megjegyezni, hogy a feminizmus nem egyenlő a férfigyűlölettel, és a nemek közötti egyenlőség nem csak a nőknek fontos – hangsúlyozta akkor a színésznő.

“Feministának vallom magam és mindannyiunknak feministának kellene lennie, mert a feminizmus egy másik szó az egyenlőségre” – fogalmazott Malala Juszafzai abban az interjúban, melyet éppen Emma Watson készített vele a róla szóló, He Named Me Malala című dokumentumfilm premierjén.

Forrás: NLCAFE

Emma Watson beszéde miatt vallja magát feministának Malala

Emma Watson és Malala Júszafzai párosa nemrég a pakisztáni Nobel-díjas életéről szóló He Named Me Malala című dokumentumfilm premierjén találkozott és beszélgetett egymással, amelyről a lent látható videó is készült. Az interjú legérdekesebb pillanata az volt, amikor Malala elárulta a Harry Potter-filmekkel befutott, azóta pedig az ENSZ jószolgálati nagykövetévé választott színésznőnek, hogy Watson az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlése előtt a női egyenjogúságról tartott tavalyi beszédének hatására változott meg a véleménye a feminizmusról és tartja magát immáron ő is feministának.

“Régebben úgy gondoltam, trükkös és ellentmondásos az a szó, hogy „feminista”. Azonban hallottam a beszédedet és arra jutottam, egyáltalán nem helytelen dolog, ha valaki feministának tartja magát. Szóval én is feminista vagyok, hiszen valójában a feminizmus is csupán egy másik szó az egyenlőségre.”

Forrás: 24.HU

Emberek, James Franco a nyakára tetováltatta Emma Watson arcát!

Egyrészt: nem is tudtuk, hogy James Franco ennyire odavan Emma Watsonért, másrészt: senkinek nem tűnt még fel, hogy az a hatalmas nyaktetoválás csak Photoshop műve? Na, de ne szaladjunk ennyire előre.

Kezdjük az elején: James Franco kiposztolt Instagramra egy képet magáról, amelyen egy óriási nyaktetoválással pózol, ami Emma Watsont ábrázolja. Az csak mellékes, hogy hirtelen teljesen ellepték a felsőtestét a tetkók, pedig pár nappal azelőtt még abszolút tintamentes volt a mellkasa (ha valaki már tetováltatott, az jól tudja, hogy több hétnek kell eltelnie, sőt akár hónapnak, míg a friss tetkónak normális kinézete lesz, egy ekkora alkotásról nem is beszélve, szóval nincs az a tetoválóművész, aki ilyen szép munkát végezhetett volna).

Nos, ahogy a színész megosztotta a képet, a világ térdre rogyott a lába előtt, és egy emberként isteníteni kezdte az odaadásáért és elkötelezett rajongásáért Emma Watson iránt. Úgy tűnik azonban, hogy a nagy főhajtásban már nem sokan jutottak el odáig, hogy kicsit jobban meg is figyeljék ezt a bizonyos Emma Watson-tetkós fotót, vagy legalább rákattintsanak a művész profiljára, akit James Franco betjelölt a képen. Ha ezt bárki megtette volna, akkor látná, hogy semmi másról nincs szó, mint egy újabb James Franco-féle átverésről.

Forrás: GLAMOURONLINE