A második adag pótlásban eléggé vegyes dolgok szerepelnek. Kezdeném azzal, hogy Emma támogatja a Small Steps Celbrity Shoe aukciót, melynek az a lényege, hogy a celebek online aukcióra bocsátják valamely cipőjüket, és a befolyt összeget szegény gyerekeknek ajánlják fel, Kambodzsában, Laosban és Romániában. Emma egy Jimmy Choo cípőt ajánlott fel, ITT megtekinthetitek melyiket.

Aztán a következő hír a sorban, hogy Emmát jelölték az MTV Homecoming Awards-on, mely igazából csak egy képzeletbeli, humoros harc a bál király és királynő koronáért. ITT szavazhatsz, Emma jelenleg a harmadik, az első helyen pedig Selena Gomez áll.

Az IMDB szerint, kedvencünk benne van a Mindenidők Top 25 sztárjának listájában, ahol a 13. helyet foglalja el. A lista az IMDB 25 éves fennálásának tiszteleétre készült, azoknak a celebeknek a nevével, akikre a legtöbben kiváncsiak a statisztikák szerint.

Megerősítetták a hírt, miszerint a Colonia Dignidad című filmet levetítik november 4.-én és 8.-án délután 17:00-kor, az American Film Market eseményen, Santa Monicában.

Nem meglepő, de Svédországban bejelentették, hogy Emma egy igazi példakép a 16-29 évesek körében. Én ezen nem csodálkozom. 🙂

Jennifer Lawrence nemrég írt egy esszét a nemekközötti fizetési egyenlőtlenségről, Hollywood-ban. Emma erre Twitterén reagált nagyon aranyos módon

“Ó, Jennifer Lawrence, annyira szeretlek! x” – Emma Watson 10. 13.

“Túl vagyok azon, hogy megpróbáljam “imádnivaló úton” kijelenteni a véleményem.” – Emma Watson 10. 13.

Emma nagyon hálás a rajongóinak azért, hogy tiszteletben tartják a magánéletét. Erről így nyilatkozott a Cinerama magazinnak:

“Az emberek nagyon jól bánnak velem. Nyílvánvalóan megpróbálom különválasztani a magánéltem, és ezt tiszteletben tartják, tudják mi a munkám rásze és mi a privát életem. A nap végén ők azok, akik megvásárolják a jegyeket és megnézik a filmjeim, nekik köszönhetem, hogy tudom folytatni a munkám.”