Sziasztok! Újabb kép jelent meg a japán GIRL5 magazin-ból, melyen az újság tartalma látható, valamint az augusztusi InStyle magazin egyik oldalát is lefotózták nekünk, amin Emma szerepel az évek során. Alább pedig lefordítottam nektek Emma Vogue címlap fotózásának háttértörténetét.

Gyakran van egy háttértörténet a Vogue fotózások hajstílusának hátterében – gondolva itt Lara Stones anti-macska hajára az augusztusi számban, vagy Kate Moss több fajta haj variációjára a 2014 decemberi számban, de a 2015 szeptemberi számban Emma Watsonnal nagyon egyszerűen alakultak a dolgok.

“Lucinda valami egészen egyszerűt akart, valami gyönyörű texturával. Emmának természetesen nagyon szép haja van, és a fotózás reggelén kipróbáltam pár hajstílust Lucindával, és Emmának és nekünk is tetszett a textura. – mondta Shon a fodrász (Hyung Sun Ju), aki Alexa Chung visszavont haját készítette a 2011-es címlapra. “Mi mindannyian szerettük, ahogy kinézett – nagyon egyszerű volt, és kiegészítette Emma szép szemét.”

A szeles stílusok megfigyelhetőek voltak a 2014/2015 őszi-téli kifutókon a szélsőségesebbektől, mint a Marni, egészen a gyengéd stílusúakig, mint a Ralph Lauren és a Rodarte. Óvatosan elsöprő rojtok is voltak az étlapon, mint a MaxMara, Jil Sander és Vera Wang.

“Emma haját befújtuk a TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day Thickening Spray-vel, kiegészítve oldalt néhány szelíd hullámmal. Ezután kifésültük és kézzel megrázogattuk.” – magyarázta Shon. “L’Oréal Professionel Texture Expert Shine Perfection Serum-al fújtuk be, hogy fixáljuk az egészet.”

A legfontosabb tényező? Természetesen az egészséges haj. Ugyanígy, a mostani smink nélküli trendet és bőrápolási rezsimet követtük, és felhívtuk a figyelmet a gondos hajápolásra.

“Ez nem nehéz, csak ki kell választani a megfelelő sampont és hajkondícionálót, és pakolást otthonra, ami segíti megőrízni az egészséges hajat.” – mondta nekünk Shon. “Ha szép, egészséges hajad van, akkor egyszerű ezt létrehozni otthon, néhány apró extra termékkel.”

Saját fordítás! Ha elviszed, a forrást tüntesd fel!

icon-chain Galéria linkek
Magazinok > 2015 > Girl 5, Japán (szeptember)
Magazinok > 2015 > InStyle (augusztus)