Emmával a Total Film magazin készített egy interjút a márciusi számába, ami ma jelent meg. Amint lesznek scann-ek le fordítom nektek. Most csak egy kis részletet hoztam nektek, amit kaptunk ízelítőül. A femina.hu pedig egy cikket tett közzé Em-ről. Alább ezt is elolvashatjátok.

COLONIA
Ez igazi kihívás volt számomra. Ez a szerep igazán a szakadék szélére taszított. Elküldték nekem a forgatókönyvet, az ügynököm pedig belinkelte a Colonia Dignidad Wikipedia oldalát. Azonnal azt gondoltam ‘Ó, Istenem, nem, nem vagyok biztos benne’. Ez nagyon nagyon nehéz és tényleg szörnyű téma, de a forgatókönyv remekül megírt, sé nagy rajongója vagy Daniel Brühl-nek. Nagyon kedveltem a rendezőt (Florian Gallenberger). Az egész csak, így tűnt helyesnek: egy igazi intelligens, női vezető szerep. Úgy éreztem, ezt kell tennem.

KARRIERJE
Úgy érzem a portfóliómat építgettem az elmúlt 5-6 év alatt. Most úgy érzem, készen vagyok arra, hogy valami igazán jelentéssel bíró filmeket alkossak. Én most tényleg készen állok arra, hogy teljes munkaidőmben a karreremre koncentráljak, teljes gőzzel előre. Jelenleg ez nagyon izgalmas. Mindig is tudatában voltam annak, hogy a kardnak két éle van. Azt hiszem én soha nem gondoltam, hogy feltétlenül színésznő, vagy híres akarok lenni. Olyasvalami ez, amit nagyon passzívnak éreztem. Ez volt valami, ami megtörtént velem. Ők eljöttek az iskolámba, megláttak, számos fotót készítettek velem és ezt küldték fel Londonba a meghallgatásra. Én csak belecsöppentem mindenidők egyik legnagyobb filmjébe. Aktívnak akartam érezni magam abban, ami történik velem az életemben. Azt akartam, hogy képes legyek mozgatni magam egy helyen, ahol azt érzem, hogy én irányítom a karrierem és az életem, nem csak reagálok a dolgokra, amik velem történnek. Megakartam próbálni a saját utamat járni.

SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG
Éneklek, szóval ez eléggé váratlan. Ezelőtt a filmszerep előtt soha nem volt ilyesmi és azt hiszem ez,hogy teszek valami különbözőt az eddigiektől az embereket érdekelni fogja. Ez eg teljesen új kihívás nekem, tényleg! Ez rémisztő is!

THE QUEEN OF THE TEARLING
Igazán szeretem ezt. Fontos volt nekem, hogy ha megint belekezdek egy sorozatba, lehetőségem legyen izonyos fokú autonómiára és írányításra.

JÖVŐJE
Nagyszerű együtt dolgozni David-el. Szeretnék valamit irányítani egy nap. Egy nap producerkedni is szeretnék, szóval tanulni szeretnék erről is. Igen, ebbe is bele akarok kóstolni!

Saját fordítás! Ha elviszed, forrást kiírni kötelező!

Emma Watson azon sztárok közé tartozik, akik tisztában vannak a népszerűségükkel járó felelősséggel, de a lehetőségekkel is. A 24 éves színésznő minden alkalmat megragad arra, hogy a nők jogaiért kampányoljon, de úgy néz ki, nem mindig találnak értő fülekre a szavai.

Nincsenek pucér fotók

Emma Watson 2014 végén női jogi aktivistaként szerepelt egy rendezvényen, ám a beszéde után szinte azonnal megfenyegették, hogy ha nem hagyja abba a kampányolást, kiszivárogtatnak bizonyos róla készült meztelen fotókat.

A színésznő most először szólalt meg az esettel kapcsolatban, egy nőnapi felszólalás keretében.

“Miután beszédet tartottam, felbukkant egy website, ami azzal fenyegetőzött, hogy meztelen fotókat jelentet meg rólam, visszaszámlálóval. Tudtam, hogy csak hoax volt, tudtam, hogy a képek nem léteznek.

Azt hiszem, sok hozzám közel álló ember tisztában volt vele, hogy a nemek egyenlősége fontos kérdés, de nem gondolták, hogy ennyire sürgető is.”

Nem értek célt a zsarolók

Emma arról is mesélt, hogyan reagált a családja a korábbi zsarolási históriára.

“Látták, hogy amint kiálltam, és beszéltem a nők jogairól, azonnal megzsaroltak. Nem egészen 12 óra múlva már fenyegetéseket kaptam, és szerintem ez elég sokkoló.

Az egyik testvéremet különösen felzaklatta az eset. Úgy gondolom, ez egy ébresztő volt, hogy ez valódi, ez tényleg most történik. Tomboltam, nagyon dühös lettem. Azt mondtam: pont ezért kell ezt csinálnom. Szóval ha ezzel meg akartak állítani, pont az ellenkezőjét éték el.”

Forrás: femina