Sziasztok! A héten sajnos kicsit lebetegedtem, ezért nem tudtam naprakészen hozni a híreket, de most már kezdek jobban lenni. A designnal nagy dilemmába kerültem, ugyanis belekezdtem, de aztán megjelent Emma új fotósorozata, ami totál lenyűgözött, így valószínűleg az új képeket fogom felhasználni, és a megkezdett design a következő lesz majd.

Azt már biztosan tudjátok, hogy Emma nem vett részt az idei BAFTA díjátadón, melyről egy személyes Instagram/Twitter üzeneten is tájékoztatott minket. A videó zömmel a Time’s Up megmozdulásról szól, de Emma elmondja, hogy azért nem tud jelen lenni a díjátadón, mert máshol dolgozik. Kedvencünk egyébként részt vett a BAFTA elővacsorán, erről két képet tudtok megtekintetni a GettyImages oldalán.

Megkaptuk 2018 első és remélhetőleg nem az utolsó csodás fotósorozatát, mely a Vogue Australia magazin számára készült és Peter Lindbergh munkája. A képek mellett Emma vendég szerkesztő is ebben a számban.

Emma Watson bemutatja a Vogue Australia 2018 márciusi számát

Emma Watson a Vogue Australia másrciusi számának vendég szerkesztője – február 26.-án jelenik meg -, megosztja látókörét és az ikonikus fotós Peter Lindbergh által készített egész sorozatát.

Egy év után, amit aggasztó hírek uraltak úgy tűnik 2018-ban elérkezett a fordulópont. A csendes hangok egyre erősödnek és a média is középpontba helyezi az embereket, csoportokat, akik a változásért küzdenek. Az ebben a számban jelenlévő Jövő tervezés, ennek a változásnak a része.

Maga a ‘változás’ szó lehet megfélemlítő, elárasztva elvárásoktól és a kudarctól való félelmektől. Szeretnék neked javasolni valamit: amikor egy kapitány egy fokkal megváltoztatja az útirányt, drasztikusan megváltoztathatja a hajó útját. Szeretnélek kihívni arra, hogy miután elolvastad ezt a számot, egy fokkal te is változtass, hiszen a kis változások az alapja egy hatalmas különbségnek.

Köszönöm a Vogue Australia magazinnak, hogy megengedte nekem használni ezt a felületet, hogy megosszam veletek azokat a történteket, mozgalmakat, melyek fontosak nekem. Köszönöm Peter Lindbergh vigyázó szemeidet és ez az örömteli fotózást. Köszönöm az összes munkatárnak, hogy megosztottátok a hangotokat és magatokat is. és végül köszönöm mindenkinek, aki kezébe vette a magazint és elolvasta. Te vagy a legnagyobb darab a globális jólétünk rejtélyében. Csatlakozz hozzám egy fok eltérés létrehozásában!

Emma Watson, 2018. 02. 20. – Vogue Australia

Saját fordítás!

icon-camera Galéria linkek
PHOTOSHOOTS > 2018 > VOGUE AUSTRALIA (BY PETER LINDBERGH)
MAGAZINOK > 2018 > VOGUE AUSTRALIA