Sziasztok! Sajnos mostanában egyre többször írom ezt a címet. Most is úgy alakult, hogy hosszabb kihagyás volt frissek terén, de most hamarosan új designnal és naprakész oldallal várlak majd titeket. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy két oldalamat egyelőre szünetre teszem, mert hiába próbálnám is és esetleg a híreket is kiraknám, nem lenne időm minőségi munkát kiadni a kezeim közül, ami nagyon frusztrálna. A Lauren Cohannel foglalkozó oldalam is régóta nem üzemel, de róla viszonylag kevés hír van, így azon még gondolkodom, viszem-e tovább, hiszen imádom a színésznőt és munkásságát.

Ezt az oldalamat semmiképpen sem szeretném feladni, és ahhoz, hogy ez minőségileg is hozza az elvárt szintet, muszáj egyelőre, hogy a fentebb említett változtatásokat meglépjem.

Na de félre téve a magyarázkodást, íme az elmaradások pótlása, és még a mai nap folyamán szeretnék neki fogni az új kinézetnek is.

A fonalat a Golden Globe Awards után veszem fel ismét, ami után kedvencünk ismét elcsendesedett kissé, majd január 21.-én ő is részt vett a los angeles-i Women’s March eseményen. Tavaly sokkal több képet, és jobb minőségűeket is kaptunk a rendezvényről, de legalább ennyi előkerült.

Ezután február 8.-án készültek róla paparazzi fotók, amint színész/énekes/dalszerző barátjával Chord Overstreet-el együtt jelent meg a Nathaniel Rateliff & The Night Sweats koncerten, amit a nyugat hollywood-i Troubadour-ban tartottak meg.

Megjelent 5db új The Circle BTS kép is, amit eddig nem láthattunk.

A Time’s Up keretein belül a British Film Institute támogatásával a Brit Film és Televíziós Akadémia bevezetett egy új programot, mely a szórakoztatóiparban jelenlévő szexuális és egy zaklatásokat hivatott csökkenteni. Az alábbi videóban Emma elmagyarázza a tervet és a BFI által bevezetett elveket.

Emma egyébként 1 millió fonttal támogatja a UK Justice and Equality Fund alapot, mely a munkahelyek biztonságosabbá tételét próbálja kialakítani a zaklatásokkal szemben.

Ma kerül megrendezésre a BAFTA díjátadó, melyen remélhetőleg Emma is meg fog jelenni, egy tweetje szerint ugyanis készen áll az idei díjátadóra. A Golden Globe díjátadóhoz hasonlóan a hírességek itt is feketébe fognak végig vonulni a vörös szőnyegen, ezzel támogatva a Time’s Up megmozdulást.

icon-camera Galéria linkek
MEGJELENÉSEK
FILMEK > THE CIRCLE (2017) > BTS
CANDIDS > 2018