Emma sajnos továbbra sem túl aktív, de november 23.-án és december 14.-én lencsevégre kapták. Míg novemberben Párizsban sétálgatott egy barátja társaságában, addig december közepén egyedül fotózták őt le London utcáin.

Még 2014-ben az ELLE Style Awards díjátadón készültek Emmáról portré képek, melyek közül eddig csak egyet láttunk. Most 6 új képpel bővült a galéria ebben a kategóriában.

Két magazin cover is előkerült, az egyik az Entertainment Weekly decemberi száma, melyben összegyűjtötték az idei év top filmjeit, sorozatait, könyveit stb. A másik a német Ooom Magazin, melynek kedvencünk látható a címlapján. A magazinban van egy kis írás, mi szerint Emma a világ második legizgalmasabb embere a nemzetközi zsűri szerint.

Emma Watson – színésznő és aktivista
Ő a világ társadalmi kérdéseinek megafonja. Mint Jószolgálati Nagykövet elkötelezte magát a nők szerepének erősítése mellett, és támogatja a Camfed nemzetközi megmozdulást, mely az afrikai lányoknak nyújt lehetőségeket, támogatja a Fair Trade divatot, és kidolgozta a HeForShe programot az ENSZ számára. A Szépség és a Szörnyeteg sztárja Bangladesbe, Zambiába és Uruguayba utazott, és küldetést tűzött ki színészi karrierjében: a világ fejlesztése. Egy nő, aki milliókat inspirál az egész világon.

Saját fordítás!

icon-camera Galéria linkek
CANDIDS > 2017
PHOTOSHOOTS > 2014 > ELLE STYLE AWARDS PORTRAIT
MAGAZINOK > 2017