Sziasztok! Elutaztam otthonról és ma végre a netem engedett itt annyit, hogy feltöltsem a képeket és frissítsek gyorsan. Sajnos tévedtem, frissíteni végül nem engedett tegnap. Az új kinézet is készülőben már, de azt majd otthon fogom már feltenni.

A hírek pótlását azzal kezdeném, ami a napokban történt. Kedvencünk Facebook oldalán osztotta meg, hogy hétvégén elment egy londoni fürdőbe, ahol sajnos elvesztette 3 ezüst gyűrűjét. Az egyik ezek közül nagyon kedves a számára, mivel édesanyjától kapta a 18. születésnapjára, aki még Emma születése utáni napon vásárolta a gyűrűt és mindig viselte, ahogyan kedvencünk is. Ez számára a legkedvesebb tulajdon. Emma jutalmat ígért a megtalálónak és azt is leírta, semmit nem fog kérdezni attól, aki vissza adja neki. Remélhetőleg kedvencünk hamarosan vissza kapja szeretett gyűrűjét.

Néhány interjú és egy üzenet került elő a The Circle-ről, amelyek még a francia promózáskor készültek. Egy új still képet is kaptunk, feltöltöttem a galériába.




Egy új BTS kép a Szépség és a Szörnyeteghez is megjelent.

Kedvencünk még július 1.-én San Fransisco-ba látogatott, ahol ejtőernyőzött. Erről egy kép és egy rövidke videót kaptunk, hála a TMZ-nek.

Kaptunk három új képet az Attitude és a The Hollywood Reporter sorozatokhoz is.

Emma közzé tette az OSS július/augusztusi könyvét, mely ezúttal Naomi Wolf – The Beauty Myth című kötete lett. Kedvencünk szokásától eltérően most csak nagyon rövid megjegyzést fűzött a könyvhöz.

Kedves OSS!
Az e havi mítosz Naomi Wolf.

Remélem élvezitek majd.

E xx

Saját fordítás!

Végül pedig Emma interjút készített Margaret Atwood-al, aki a The Handsmaids’s Tale kötetet szerezte. Akit érdekel az egész interjú, ITT tudja elolvasni. Az interjú főként Atwood fent említett kötetéről szól, hogy milyen körülmények között keletkezett, mi inspirálta, mit gondol az írónő az eddigi adaptációkról.

icon-camera Galéria linkek
CANDIDS > 2017 > 07. 01. – SKYDIVING IN SAN DIEGO, CA
FILMEK > THE CIRCLE (2017) > STILLS
FILMEK > BEAUTY AND THE BEAST (2017) > BTS
PHOTOSHOOTS > 2017 > THE HOLLYWOOD REPORTER RUSSIA (BY ART STREIBER)
PHOTOSHOOTS > 2017 > ATTITUDE UK (BY ART STREIBER)
MAGAZINOK > 2017 > ENTERTAINMENT WEEKLY (JÚLIUS)
MISC > SOCIAL MEDIA