Eléggé hosszú bejegyzés lesz ez most, hiszen számos kép, videó és interjú jelent meg Emma új filmje, a The Circle kapcsán. Én szombaton néztem meg moziban a filmet. Emma szerintem szuperül játszotta Mae Holland karakterét, maga a történet is jó, de nekem a vége kicsit összecsapott lett, igaz a könyvet nem olvastam, nem tudom, hogy ott milyen a lezárása. Ti láttátok már a filmet? Ha igen, hogy tetszett? Kíváncsian várom a véleményeteket.

Kaptunk néhány új still képet a filmhez, illetve egy BTS képet is.

24.-én Emma és a többi szereplő, Tom Hanks és Patton Oswalt illetve a rendező, James Ponsoldt részt vettek egy Q&A élő chat-en a Twitter-en. Képeket is kaptunk, illetve a The Press Tour Instagram oldala is frissült új képekkel. Emma ruháját Olaszországban tervezte Gabriela Hearst.

26.-án került sor a film new york-i premierjére, amit a Tribeca Film Fesztiválon mutattak be. Emma egy egyszerű fehér ruhát viselt az eseményen. Néhány videó is előkerült a vörösszőnyegről.


Este rendezték meg a film utáni after party-t, melyen színésznőnk talpig feketére váltott. Az érkezésről/távozásról is kaptunk képeket.

Kedvencünk 27.-én a The Tonight Show-ban vendégeskedett, Jimmy Fallon-al.

Megjelent néhány jelent is a filmből, illetve BTS videó, és a 7 minutes interjú a film kapcsán.