Számos új képpel gazdagodott a galéria, hiszen tegnap és ma is töltöttem fel új képeket a los angeles-i premierről. Megjelent két új videó is, ami a vörösszőnyegen készült kedvencünkkel.

Néhány közösségi kép is napvilágot látott, benne Emma los angeles-i és az Ellen DeGeneres show megejelenését láthatjuk. Az Ellen Show-hoz láthatunk egy új videót, az Emmával készült interjúról.

the_press_tour: Helló USA! Ragyogó nap a @theellenshow látogatásához és részt venni a @beautyandthebeast világ premierjén. Nagy kiváltság osztozni az estén azzal a színésszel, aki életre keltette az eredeti Belle-t, Paige O’Hara-val, aki a nagyon tehetséges írója a Linda Woolverton animációs filmnek, és a legendás Celine Dionnal! – Instagram, 2017. 03. 04.

Saját fordítás!

Két új interjú is napvilágot látott. Mióta megjelent a Vanity Fair fotósorozat, sok támadás érte Emmát, amiért kicsit többet láttat magából az egyik képen. Erre most Emma is reagált, aki nem érti az emberek reakcióját, hiszen a feminizmus pontosan a szabadságról szól. Egy kedves üzenetet is kaptak a francia rajongók Emmától és Dan-től.

A filmből ismét kaptunk egy rövidke jelenetet és két új still képet. Lassan az az érzésem, hogy a fél filmet láttuk, és egyszerűen nem bírok várni, hogy egészben láthassam.

Kedvencünket még pénteken lencsevégre kapták – egy képet kaptunk -, amint a kaliforniai Disneyland-ben nézelődik.

icon-camera Galéria linkek
Megjelenések > Premierek > 2017. 03. 02. – Beauty and The Beast Premiere, Los Angeles
Filmek > Beauty and The Beast (2017) > Stills
Candids > 2017 > 03. 03. – Spotted at Disneyland, California
Misc > Social Media