Újabb fotósorozatok is készültek kedvencünkről. Az egyik a The Hollywood Reporter Russia számára, míg a másik a Vanity Fair US magazinhoz készült. Nekem személy szerint a THR képe nagyon tetszik, de a VF sorozatot kissé furának találom. Nektek hogy tetszenek? A VF sorozathoz egy BTS videót is kaptunk.

Bizonyára emlékeztek, hogy nemrég Emma iPad-on keresztül, barátja Derek Blasberg segítségével osztogatott tanácsokat a Grand Central terminálban. Nos, most az is kiderült, hogy ezt az ötletet is a Vanity Fair-el karöltve valósították meg. Kaptunk is egy aranyos videót.

Egy új videó is felkerült a Beauty and The Beast londoni premierjén készült interjúról, illetve egy TV Spot előzetes, amit az Oscar Gálán mutattak be.

Emma jó néhány magazin címlpján szerepel márciusban, köztük az ELLE Mexico, The Hollywood Reporter Russia és Vanity Mix magazinokban is. A Hoa Hoc Tro Vietnam magazon címlapján is egy friss fotót láthatunk kedvencünkről.

Közben kedvencünk kiválasztotta az OSS március-áprilisi könyvét, ami most a Women Who Run with the Wolves lett, Clarissa Pinkola Estes kötete. Alább olvashatjátok lefordítva a megszokott üzenetet Emmától.

Kedves OSS!

Amikor a Women Who Run with The Wolves-t először publikálták 1993-ban, igazi izgalmat teremtett az ötlet a Vad Nőr archetípusról, és arról, hogy a nők hogyan vesztettük el a kapcsolatunkat a természtes, ösztönös énünkkel. A pszichoanalitikus, költő, és régi történetek birtokosa Clarissa Pinkola Estes könyvét, több, mint 2 millió példányban adták el, de manapság ezt a magával ragadó kötetet igen kevesen vitatják. Estes ötletei régiek és újak is egyben. A történetmesélése közben rémutat a mi ősi elbeszéléseinkre, mint egy útra a nőknek ahhoz, hogy vissza csatlakozzunk az ősi Vad Nőhöz, ami minden nőben megvolt, de elvesztettük. Fiatal lányként észak Michiganben nőtt fel, és Estes leginkább az erdőben érezte otthon magát, ahol gyakran hallotta a farkasok üvöltését. Ahelyett, hogy az állatok megijesztették volna, a sírásuk segítette őt abban, hogy később kitudja magát fejezni a könyvében. A farkasoknak és a nőknek sok közös vonása van: játékosság, erő, kíváncsiság, bátorság, mindegyikük adaptívak, és mélyen törődnek a fiatalságukkal. De a nők és farkasok egyaránt hasonló sorsot szenvedtek el, üldözték, zaklatták, kimerítették, peremre szorították őket és azzal vádolták őket, hogy fondorlatosak és keveset érnek. Hogyan tudunk vissza csatlakozni a legmélyeb énünkhöz, ha mai világ megköveteli tőlünk, hogy megfeleljünk a nevetséges elvárásoknak? Estets újra meséli az ősi történeteket, mítoszokat, melyek során felragyog a fény az úton, ami visszavezet minket a természetes állapotunkhoz – és segít helyreállítani a bennünk rejlő erőt.

Emma x

Saját fordítás!