Szép estét mindenkinek! A tegnapi és a mai nap is a Szépség és a Szörnyeteg jegyében telt kedvencünk számára, ugyanis Shanghaiba utazott az ottani premierre és photocall-ra. A premier tegnap este volt, melyen kedvencünk varázslatosan festett, most egy Elie Saab ruhában tündökölt. A premiert a shanghai-i Disneyland-ben tartották. A mai napon pedig sor került a photocall-ra.

the_press_tour: Helló Shanghai! Ma este volt a legcsodálatosabb premier Disneyland-ben! Annyira izgatott vagyok, hogy itt lehetek és köszönöm a nagylelkű fogadtatást!🌹 U.i.: A Karib-tenger kalózai út csodálatos! – Instagram, 2017. 02. 27.

Saját fordítás!

Töltöttem még fel képeket a film londoni premierjéhez és photocall eseményéhez is, így rengeteg új képpel gazdagodott a galéria. Emma egyébként a londoni photocall-on, egy Phillip Lim kreációt viselt. Instagramra is töltött fel új képeket, illetve az alábbiakat fűzte a londoni photocall-os megjelenéséhez.

the_press_tour: Befejeztük az utolsó sajtó napunkat a @beautyandthebeast-hez Londonban, aminek hihetetlenül kedves fogadtatása volt. Nemsokára itt a film bemutatkozik a világ előtt!🌹❤️ – Instagram, 2017. 02. 27.

Saját fordítás!