Sziasztok! Az elmúlt pár napban nagyn sok újdonság látott napvilágot kedvencünkről. Az ELLE UK és az Entertainment Weekly fotósorozatokhoz kaptunk új képeket.

Az Entertainment Weekly magazin scan képei is megjelentek, illetve Emma szerepel a cseh Joy, a kolumbiai Tu, az ausztriai Maxima magazinok címlapjain, illetve a francia L’écran Fantastique magazinban is a Szépség és a Szörnyetegről olvashatunk.

Megjelent még pár új kép az ELLE Style Awards-ról és a készülődésről is két közösségi kép.

Két képet arról is kaptunk, amikor Emma tanácsokat osztogat iPad-on keresztül.

A People és az Entertaunment Weekly Network egy 38 perces interjút készített kedvencünkkel, illetve gyerekek is kérdeztek tőle. Emma mesél róla, mi is változott 2015 óta, mióta bejelentette Facebook oldalán, hogy ő fogja alakiítani Belle-t, hogy mennyit járt ének órára egy héten, és mennyire szerencsés, hogy Hermione után egy mésik gyerekkori kedvencét is játszhatta, de beszél még a közösségi médiáról is többek között. A gyerekek kérdései nagyon aranyosak.

Az alábbi videóban pedig a Stockholm-szindrómáról beszél (olyan betegség, amikor a fogvatartottak elkezdenek szeretetet érezni a fogvatartójuk iránt), illetve arról, hogy ez mennyire igaz a Belle és a Szörny esetében.

icon-camera Galéria linkek
Megjelenések > Díjátadók > 2017. 02. 13. – ELLE Style Awards
Photoshoots > 2017 > ELLE UK (by Kerry Hallihan)
Misc > Social Media
Magazinok > 2017