Sziasztok! Kedvencünk a tegnapi nap folyamán Washington-ba utazott édesanyjával, az érkezésről pedig mi is kaptunk 27 HQ képet. Szeren-escsés rajongók még aláírást is kaphattak Emmától. A mai napon kerül megrendeuése a The Women’s March esemény, ami a nők jogaival foglalkozik és kedvencünk is részt vesz az eseményen. Remélhetőleg hamarosan kapunk képeket is.

A Szépség és a Szörnyeteg kapcsán is tölöttem fel új képeket a galériába, poszert, still képeket és a vegyes kategóriába felkerült a CD borítója is.

Megjelent két új kép, Emma 2009-es Vs. Magazin fotósorozatához, amit Ellen von Unwerth készített.

Felröppent a hír, miszerint 2026-ban, a tervezett örödik Legendás lények és gondozásuk film megjelenése után 2 évvel, hogy újabb film trilógia érkezik az Elátkozott Gyermek-ből. Jim Hill szerint, aki a Harry Potter Kalandpark újságírója és történésze, már folytak beszélgetések a filmekről Emmával, Rupert-el és Daniel-el a Warner Bros. stúdióval.

“Hallottam, hogy ténylegesen folytak beszélgetések a Warner Bros. és Emma Watson, Ruper Grint és Daniel Radcliffe között az Elátkozott Gyermekről, mert szeretnék, hogy ez egy fajta Harry Potter: Ébredő erő-ként térjen vissza. Azt akarják, hogy azokat a színészeket lássuk felnőttként viszont, akiket megszerettünk és láttunk felnőni.” – mondta Hill.

Saját fordítás!

Sajnos a hírt elég hamar megcáfolták, méghozzá nem más, mint maga Rowling, aki Twitteren írta következőket:

Tudom, hogy nagyon sok embernek okozott örömet a mai napon a hír, de nem igazak a pletykák az Elátkozott Gyermek trilógiáról! – J.K. Rowling, 2017. 01. 20., Twitter

Saját fordítás!

icon-camera Galéria linkek
Filmek > Beauty and The Beast (2017)
Candids > 2017 > 01. 20. – Arriving in Washington D.C
Photoshoots > 2009 > Vs. Magazine (by Ellen von Unwerth)