Ma újabb két régi/új képpel gazdagodtunk kedvencünkről. Az első kép, 2013 júniusában készült, a The Bling Ring – Lopom a sztárom sajtótájékoztatóján, míg a másodikat vélhetően egy rajngó készítette 2011 augusztusában, Párizsban. A képen Emma Johnny Simmons-al látható.

Lefordítottam nektek egy rövidebb Bill Condon interjút, amiben a Szépség és a Szörnyeteg rendezője főként arról beszél, hogy miért Emmát tartotta tökéletesnek a szerepre, miért szeretett vele forgatni. Jó olvasgatást! 🙂

Emma Roberts, Kristen Stewart, egyikei voltak azoknak a neveknek, amelyek az internet világában keringtek arról, ki fogja alakítani Belle-t. Hogyan kötöttél ki Emma Watsonnál?

Igen, soha nem hallottam ezekről a nevekről (nevet). Tudod mi volt az? Belle közismerten az első modern Disney hősnő, szóval itt, 25 évvel később, aki a legjobban megragadja Belle különleges tulajdonságait – az eszét, hogy milyen erős, milyen független, mennyire érett -, úgy éreztem Emma Watson, aki az előadásával és ahogyan éli az életét, tökéletesen visszatudná adni a 21. századi verzióját. Az már csak hab a tortán, hogy mennyire szereti a Szépség és a Szörnyeteget, tud énekelni és táncolni, nos így már érthető, nem igaz?

Miért szerettél Watsonnal forgatni?

Azt kell, hogy mondjam, Emma Watson hihetetlenül komoly. Valójában arra emlékeztetett, amikor Eddie Murphy-vel dolgoztam a DreamGirls filmen. Tudod, amerre megy, ott van egyfajta fény és ahogya dolgokat olyan könnyedén teszi, de ez sok edzés és kemény munka ára. Mindig lenyűgözött, hogy mennyire eltökélt és tele van ötletekkel. Ezen felül, ő érzelmileg tizsta, tudod? Szórakoztató volt felvételről, felvételre nézni őt a középpontban.

Sokat lehetett arról hallani a médiában, hogy Belle háttértörténete ebben a filmben nem ugyanaz, mint az eredeti. De aztán olvastam egy interjúdat, amiben azt mondtad, hogy nem annyira már, ez inkább a kapcsolatokról és a kérdések megválaszolásáról szól. Az Emmával való filmezéskor, az ő esze, kreativitása, és előadása, adott hozzá valamit a háttértörténethez?

Nem, a háttértörténethez nem. De szeretem azt a folyamatot, amikor a szereplőkkel együtt leülünk és átrágjuk magunkat a forgatókönyvön, megvitatunk minden jelenetet, mélyebbre ásunk bennük, és az emberek javaslatokat tesznek a megvalósításukra. Mindenki hozzájárult a karakterekhez, de a háttértöténet előre kigondolt volt.

Volt olyan jelenet, ami után este hazamentél és csak az járt a fejedben?

Ó, hűha…ez volt az egyik első jelent, amit felvettünk. A bálterem jelent. Watson és Stevens táncolnak, mint Szépség és a Szörnyeteg. Ez tényleg óriási volt.

Saját fordítás!

icon-camera Galéria linkek
Photocalls, Press Conference > 2013. 06. 05. – The Bling Ring Press Conference
Candids > 2011 > 08. 23. – Emma és Johnny Simmon Párizsban