Sziasztok! Néhány újdonsággal érkeztem az elmúlt napokról. Emmát még szerdán, London utcáin kapták lencsevégre a paparazzók, de csak 5 kép készült róla. Kedvencük smink nélkül, egyszerűen, mégis nagyszerűen festett, egy rajongó mosolygósan is le tudta fotózni.

Felkerültek az internetre az új Entertainment Weekly scannelt képei, illetve két Beauty and The Beast poszter, amire Szandi (EWS) volt olyan kedves és felhívta a figyelmem. Ugyancsak az EWS egyik szerkesztőjének, Ördögmanónak köszönhetjük az EW oldalán található cikk fordítását is. 🙂

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kislány, kit Emma Watsonnak hívtak és nagyon nagyon nagyon imádta az 1991-ben készült Disney animációt, a Szépség és a szörnyeteget. “Nem is emlékszem, hányszor néztem meg gyerekként” – mondja a színésznő. – Kívülről tudtam a szöveget. A dalszövegeket is kívülről énekeltem.” Watson volt talán az egyetlen olyan személy, aki ennyire megszállott lett volna ezzel a dalokkal teletűzdelt mesével egy önmegszállott fiatal lányról, akit Belle-nek hívtak és a szörnyeteggé változott hercegről, akinek meg kell találnia az igaz szerelmet, mielőtt az utolsó rózsaszirom is lehullik. A Szépség és a szörnyeteg a harmadik legmagasabbra értékelt film 1991-ből és az első olyan animációs előadás, mely jelölve lett a “Legjobb fényképezés” kategóriában az Oscarra. Miután a rajzfilm lecsúszott a díjról a kevésbé romantikus A bárányok hallgatnak film miatt, végül megnyerte az Academy Awards legjobb pontozás és legjobb dalok kategóriáit. A Szépség és a szörnyeteg egy színpadi előadást is inspirált, melyet 13 évig játszottak a színpadon. Nos, Watson beletette szeretetét – és tudását – a filmbe egy igazán egyedi előadásban. Belle-t fogja majd játszani az élőszereplős előadásban, mely március 17-én jelenik majd meg, olyan színészekkelt, mint Dan Stevens (Downton Abbey) – Szörnyeteg, Luke Evans (A Hobbit) – Gaston, és Josh Gad (Jégvarázs) – Le Fou.Miint az eheti címlapsztori, az Entertainment Weekly meglátogatta a film brit kulisszáir és beszélt a fent említett színészekkel, valamint a rendező Bill Condonnal és a ruhatervező Jacqueline Durannal, aki egy teljesen új sárga ruháról is beszélt, melyet Belle viselt az eredeti film báliterem jelenetében. Egyébiránt beszéltünk Ewan McGregorral is, aki az elvarázsolt, “Légy hát a vendégünk” előadóját, Lumiére-nek adja hangját, valamint Sir Ian McKellennel is, aki viszont az órát, Cogsworth-t “személyesíti” meg és aki úgy tűnik eléggé elszántr volt, hogy megkapja a maga nagy produkciós számát. “Egyfolytában énekeltem, ami szerintem elég jó lehet egy meghallgatásra” – mondja az X-Men sorozat sztárja. – ” ‘A nevem Cogsworht!/ÉS én egy óra vagyok!/ Ticktack!’ De nem kaptam meg a saját dalom.” Az olvasók megtudhatják a film új dalait – melyeket Alan Menken és Tim Rice írtak – és legeltethetik szemüket az exkluzív képeken a szereplőkről, mint például Belle édesapján, Maurice-pn (Kevin Kline), Mrs. Pottson (Emma Thompson) és Plumette-en (Gugu Mbatha-Raw).

Forrás: EWS

A Harper’s Bazaar UK novemberi számában található egy cikk Emmáról és az új Andrea Carter Bowman kép. A scannek megtekinthetőek a galériában, hamarosan pedig le is fordítom nektek a cikket.

A The Circle film smink próbájáról is előkerült egy kicsi, nem túl jó minőségű kép. Remélhetőleg erről a filmről is egyre több kép és infó fog kikerülni.

icon-camera Galéria linkek
Magazinok > 2016 > Entertainment Weekly (november)
Magazinok > 2016 > Harper’s Bazaar (november)
Candids > 2016 > 11. 02. – Londonban
Filmek > Beauty and The Beast (2017) > Posters
Filmek > The Circle (2016) > Misc
Misc > Rajongók által készített képek