Sziasztok! Emma Malawiba utazása előtt találkozott a norvég Külügyminisztérium államtitkárával, Laila Bokhara-val, erről pedig egy képet is kaptunk. Még szerdán, kedvencünk ugyancsak feltöltött Instagram oldalára egy képet, amin Justin Trudeau feleségével, Sophie Grégoire Trudeau-val pózolnak egy Vespán, illetve egy rövidke videót is mellékelt és az alábbi üzenetet írta még a képhez:

emmawatson: Határozottan az évem fénypontja, hogy talákoztam ezzel a személlyel! Melyik First Lady vesz fel egy Vespára a találkozók előtt, hogy személyesen mutassa meg, miért is szereti a városát és a hazáját? Ez volt az egyik legszabadabb, leginspirálóbb reggelem ebben az évben – nem vártam ezt egy olyan embertől, aki olyan elfoglalt mint ő. Ő egy jógi, feminista, művész, szószóló, anya, harcos és arany szíve van. Micsoda kiváltság, hogy találkoztam vele. Üdv az Instagram-on Sophie! Bonjour! Alig várom, hogy láthtassam a kalandjaid, és tanúja legyek a munkádnak a nők és lányok kapcsán. U.i.: Ő vezetett és mindketten sisakot viseltünk! – Instagram, 2016. 10. 12.

Saját fordítás!

Szeretném megköszönni minden kedves látogatómnak, hogy ilyen akítvan látogatjátok az oldal galériáját is, ami átlépte az 1 milliós megtekintést! Köszönöm Nektek! 🙂

icon-camera Galéria linkek
Megjelenések > Egyéb megjelenések > 2016. 09. 28. – Találkozó Justin Trudeau-val, Ottawa, Kanada
Misc > Social Media