Sziasztok! A héten az oldal és a hírek kicsit háttérbe szorultak, de most mindent be is pótlok szépen sorjában. 🙂 Emma ritkán aktív köszösségi oldalain, de most kaptunk tőle 3 képet és két üzenetet is, melyben az ottawai látogatásáról ír és mond köszönetet. Fontos tudni, hogy Emma részt vesz a Zady új kollekcójának kialakításában, melyet ő inspirált. Októberben egyre több és több darabot láthatunk majd a kollekcióból. A lentebb látható első képen is egy Zady pulcsi látható, illetve egy VEJA cipő./p>

Emma Watson: Köszönöm Ottawa, hogy velem voltatok. Csodálatos időt tölöttem a gyönyörű városotokban. – Facebook, 2016. 10. 03.

Emma Watson: Inspiráló és nagyon szórakoztató volt találkozni az én OYW Ottawa ösztöndíjasaimmal. Mindegyikükre büszke vagyok, és várom, hogy innen hová fejlődik az activizmusuk. – Facebook, 2016. 10. 04.

Saját fordítás!

Emma szerepelni fog a brit Vanity Fair magazinban, melynek fotózásáról kaptunk egy BTS képet. Valószínüleg az ottawai események kapcsán készül a cikk, mivel a BTS kép is ott készült.

Egy rajongói kép is előkerült kedvencünkről, nem tudni pontosan mikor készült.

icon-camera Galéria linkek
Photoshoots > Behind the scenes > 2016 – Vanity Fair Photoshoot (09. 28., Ottawa)
Misc > Rajongók által készített képek
Misc > Social Media