Szép estét mindenkinek! Mára több kisebb hírrel érkeztem. Elsőnek egy képpel kezdeném, ami a 2015-ös Porter magazinhoz készült fotósorozathoz készült. A kép fekete-fehér, Emma nagyon szép rajta.

Idén kedvencünk ismét támogatja a Small Steps Project nevezetű jótékonysági eseményt. Ebben az évben, egy direkt neki készült 37,5-ös, fekete, nyitott orrú, pántos, ékköves tűsarkút adományoz, melyet Sergio Rossi tervezett és a Green Carpet elnevezésű kollekció darabja. A cipőre november 1.-től lehet licitálni, ITT. Emma a következőket mondta el a cipőről.

“Íme egy pár saját részre készült cipőm a Sergio Rossi Green Carpet (Zöld Szőnyeges) kollekcióból, mely egy kínai szerves selyem farmon készült.”

Saját fordítás!

Emma egy másik jótékonykodási eseményben is részt vesz, ez a Caps for Kids, melynek keretében egy Beauty and The Beast logóval ellátott sapkát adományoz, saját kézírásával. A támogatók célja, hogy mihamarabb diagnosztizálják a daganatos megbetegedéseket a gyermekek körében és elkezdhessék a megfelelő kezelést.

A Beauty & The Beast Blu-Ray kiadásán, Emma ugyan nem hallható éneklés közben, de látható, ahogy rögzít egy dalt. Paige O’Hara, aki Belle hangját kölcsönzi a mesében, beszélt Emmáról egy interjú során.

Paige O’Hara, aki a hangját kölcsönözte a jólelkű, könyvimádó Disney hercegnőnek az animációs filmben, még nem találkozott Emma Watsonnal, de azt mondta nekem, amikor interjút készítettem vele: “Alig várom, hogy megismerjem őt.”

“Tökéletes választás.” – áradozott O’Hara a Harry Potter sztárjáról. Watson már év elején megkapta O’Hara áldását, amikor az így nyilatkozott róla a BuzzFeed-nek: “Külsőleg és belsőleg is szép, és van egy idős lelke.” Nekem csak kérnem kellett O’Harat, hogy adjon néhány tanácsot Emmának a film bemutatójára.

“Én? Adjak tanácsot Emmának?” – nevet. “Ó, Istenem.”

Emma már teljesítette a feladatot, hogy egy nagyon szeretett karaktert, Hermione Granger-t, eljátszott a film vásznon. Bizonyára, bár nem ártana, ha kapna néhány bölcs tanácsot a színésznőtől, aki az ikonikus teljestítménnyel alakította Belle karakterét előtte? O’Hara a végén ad néhány tanácsot a 26 éves brittnek:

“Ahogy átadom a fáklyát Emma – csak élvezd az utazást. Hősnővé válsz. Minden filmed, de ez különösen meg fogja határozni az egész életed. Amikor annyi idős leszel, mint én, vissza fogsz tekinteni arra az időre, amikor csináltad a Szépség és a Szörnyeteget.”

Saját fordítás!

Végül pedig kaptunk egy új promóciós képet a World’s Largest Lesson-höz.

icon-camera Galéria linkek
Photoshoots > 2015 > Cass Bird (Porter)
Kampányok, reklámarc > Small Steps Project > Sergio Rossi Green Carpet Collection
Kampányok, reklámarc > Caps for Kids > Beauty and The Beast
Kampányok, reklámarc > #FromWhereIStand > Promo