Sziasztok! Mára több aprósággal érkeztem. Kezdetnek itt lenne egy nagyon rövid interjú Emmával, amiben Belle-ről beszél és elmondja, mennyire szereti a karaktert.

Még régebben írtam, hogy Emma is részt fog venni a menekülteket támogató adománygyűjtésben, a “Jeans for Refugees”-en, melynek a bevételét a Nemzetközi Menekültügyi Bizottság javára adományozzák majd. Íme Em nadrágja, melyet Johny Dar tervezett. A nadrág mérete 26-os és október 30.-ig lehet ajánlatokat tenni rá, ITT.

Kedvencünk továbbá szerpel a júniusi FEMINA magazin címlapján is, egy MET Gálás képpel.

Szeptember 20.-án New York-ban kerül megrendezésre a HeForShe IMPACT Univerity Champions esemény a nemek közötti egyenlőség jegyében, melyhez a világ néhány vezető egyeteme is csatlakozik. Az eseményen Emma is jelen lesz és többek között az UNESCO főigazgatója is. Az esemény az ENSZ konferenciatermében lesz megtartva.

Felmerült továbbá Emma neve egy készülő könyvadaptáció kapcsán. Lisa Hilton trilógiájának első kötete a Maestra hamarosan filmen is érkezik. A történet főhőse Judith Ashleigh kalandos utazását meséli el Európán keresztül, kicsit hasonló, mint a Szürke 50 árnyalata, de korántsem ennyire szexuális töltetű. Amy Pascali a flm producere szerint Emma lenne a megfelelő a hősnő megformálására.

icon-camera Galéria linkek
Kampányok, reklámarc > Jeans for Refugees 2016 > Jeans designed by Johny Dar
Magazinok > 2016 > Femina (június)