Sziasztok! Kedvenc színésznőnk, nagyon el van tűnve, de a neten böngészve találtam két cikket, mely Emma szájdobolásáról szól.

Emma Watson beatboxolni is tud?
A Harry Potterben megismert színésznő, Emma Watson új oldaláról mutatkozott be, kamerák előtt beatboxolt egy interjúban – írja a BBC.

A jobb orgazmusért fizető Watsonnal saját magát hozta kellemetlen helyzetbe, amikor a HeforShe szolidaritási kampányhoz készített interjút egy színész. Emma megkérte a Brodway egyik sztárját, Lin-Manuel Mirandát, hogy mutassa meg neki freestyle rap tehetségét, majd ő feltételnek szabta, hogy a színésznő beatboxszal kísérje őt közben. A Harry Potter sztárja teljesen elvörösödött a rögtönzött produkció után, de vajon tényleg olyan ciki volt, mint amilyennek ő gondolta?

Forrás: @

A Harry Potterben megismert színésznő elképesztő tehetség, még beatboxolni is tud

Emma Watson mostantól egy újabb tehetséget is hozzáadhat a repertoárjához, nem csak ügyes színésznő, modell és szónok, de beatboxolni is tud. A HeforShe szolidaritási kampány keretében készített interjút Emmával a Brodway egyik sztárja, Lin-Manuel Miranda, akinek kedvéért a híresség olyan oldalát mutatta meg, melyet eddig senki nem láthatott. A sztár saját magát hozta nehéz helyzetbe, hiszen először ő kérte meg kollégáját, hogy freestyle rap tehetségét villogtassa meg a nemek közti egyenlőség témájában, aki csak azért ment bele a dologba, mert Watson elvállalta az aláfestést.

A Harry Potter sztárja teljesen elvörösödött a rögtönzött produkció után, pedig egyáltalán nem volt olyan ciki, mint amilyennek ő gondolta, sőt! Lehet, hogy pályát tévesztett.

Forrás: @

Még 31.-én írt ki Emma OSS-en egy rövidke posztot.

Helló Csapat!

Örömmel tudatom veletek, hogy bell volt olyan kedves és beleegyezett, hogy válaszol a Our Shared Shelf tagok kérdéseire a könyvével kapcsolatosan, a Facebook oldalán. Kérelk tegyétek fel ebben a topikban a kérdéseiket és mi elküldjök neki, hogy meválaszolhassa!

Szeretettel,

Emma x

Saját fordítás!

Ördögmanó az EMWATSONSTAR egyik szerkesztőke ismét remek munkát végzett, hiszen lefordított egy videót a CeleBuzz-tól, mely Emma életútját meséli el. Köszönjük a munkáját, a fordítás a bővebben gombra kattintva érhető el!

A közönség előtt nőtt fel, Hermione Grangert játsszva a Harry Potter sorozatban, de hogyan kezdte Emma Watson?

Emma Watson 1990. április 15.-én született, de nem Angliában, ahogy várnák, hanem Párizsban, Franciaországban. Élete első 5 évét ott töltötte, majd édesanyjával és kisöccsével az angliai Oxforba költöztek, miután szülei elváltak. Emma mindig is tudta, hogy színésznő szeretne lenni; így éneklést, színészetet és táncolást tanult a Stagecoach Theatre Arts Schoolban, már 6 évesen.

Csak három évvel később, 9 évesen megkapta élete (első) szerepét, mikor meghallgatták Hermione Granger szerepére a Harry Potter filmadaptációjához. Több ezer fiatal törekvő színésznőt ütött ki a szerepből és 8 meghallgatáson vett részt, mielőtt megkapta volna a szerepet. J.K. Rowling már az első próbafelvételkor úgy gondolta, hogy Emma a legtökéletesebb ember Hermione szerepére.

Watson, Daniel Radcliffe-fel és Rupert Grinttel az oldalán, 2001 novemberében debütált a Harry Potter és a bölcsek köve című részben. Ez a film volt a legtöbb bevételt hozó film 2001-ben és több, mint 975 millió dollárt hozott világszerte. A film sikere tolta tovább Watsont a sztárság felé, pedig még csak 11 éves volt.
Az első film sikere után, Emma a többi 7 filmben is szerepet vállalt, dícsérő kritikák alá téve érettségét a szerepben. A Harry Potter sorozat 7.7 millió dollár fölé ment világ szerte, ezáltal őt téve a világ egyik legfiatalabb gazdagának.

Watson első nem Harry Potterhez köthető filmje a 2007-es BBC Film által készített Balettcipők volt. Valamint hangját adta Pea hercegnőnek a Cincin lovag című rajzfilmben, amiben Robbie Coltraine is közreműködött. A rajzfilm 2008 decemberében jelent meg és 87 millió dollár hozott világszerte.

Fiatal karrierje alatt Emma Watson összeegyeztette a filmes és az iskolai munkáját és mint Hermione, elég komoly diák is volt. 2009 őszén beiratkozott a Providence-i Brown egyetemre. Watson arra törekedett, hogy normális egyetemi élete legyen, beleértve az, hogy a campuszon élt egy szobatárssal. 2011-ben Watson otthagyta az egyetemet, hogy promótálja az utolsó Harry Potter filmeket és más projektekbe kezdjen.

2012 júliusában jelent meg a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. része. A búcsúzkodás Hermione Grangertől egy évtized után, nem volt könnyű Watsonnak, ahogy könnyes beszédet tartott a londoni premieren.
Felnőttként, Emma Watson lelkesen igyekszik lerázni magáról a gyereksztár imázsát. Mindenkit meglepett a sokat említett rövid hajával. Úgy írta le az átváltozást, mint egy szükségszerű része a Harry Potterrel való szakításának.

És mindig is érdeklődött a divat után, míg növekedett. 15 évesen ő volt a legfiatalabb, aki a Teen Vogue címlapján szerepelt. Szerepelt reklámokban a Burberry és a Lancome számára, és közreműködött egy Méltányos kereskedelmi ruhamárkában a People Tree számára.

Emma első Potter utáni szerepe Sam volt egy jelenkori filmben, Az egy különc srác feljegyzései-ben, mely 2012 szeptemberében jelent meg. Ezután A lopom a sztárom-ban is feltűnt, melyben egy sztármegszállott tinédzsert alakít, aki gazdagok és hírességet otthonait rabolja ki.

Emma mindig igyekszik és több esetben is sikeresen titokban tartani a személyes életét. 2011 óta együtt van egy osztálytársával a Brown egyetemről, mégpedig Will Adamowitcz-cal, és olyan pletykák járnak, hogy hamarosan talán megkéri a kezét.

Mint feltörekvő filmek, Emmát olyan filmekben láthatjuk még, mint a Noé és a Szépség és a Szörnyeteg. Valamint olyan terveket is bejelentett, hogy visszatér a Brown egyetemre, hogy befejezze tanulmányait.

Forrás: Ördögmanó, EMWATSONSTAR