Igaz már tegnap feltölöttem a galériába, de ma van időm ki írni frissként is, hogy megjelent egy új portré kép, amit még a Bling Ring című film promótálásakor készített a People Mag. A kép szerintem szuperre sikeredett.

Aztán Youtube-on található egy videó, mely Emma életét meséli el közel három percben. Szó esik arról, hogy hol született, mennyire szeret olvasni, Hermione szerepéről, a HeForShe-ről. Érdekes kis videó, miközben a beszélő rajzol.

Emma újabb üzenet írt OSS-en, melyben elhatározta, hogy a rajongók által beküldött profilképek közül fog kiválasztani minden hónapban egyet, hogy az legyen az oldal fejléc fotója. Ennek fordítását alább olvashatjátok.

Kedves OSS!

Annyi profilképet és fejléctervet szerettem volna a csoportnak! Köszönöm! Úgy döntöttem, minden hónapban másik múlakotás fog kikerülni. Az egyetlen probléma amivel szembesülök, hogy amikor néha fel akarom tölteni a fejlécet, kapok egy bosszantóüzenetet: “Fejléc fotó érvénytelen. A képek méretének 1KB és 6MB között kell lennie, a képek típusa lehet jpg/jpeg/gif/png/tiff/tif, és legalább 970px szélesnek és 245px magasnak kell lenniük. Tehát ha nem látod kinnt a munkád, az ezért van, nem azért mert nem tetszik. Ha újra tudjátok méretezni ezeket a képeket, az csodás lenne. Köszönöm mindnekinek, hogy elküldtétek (és remélem ezután is így tesztek). Mindegyik gyönyörű! Boldoggá tesznek.

Szeretettel,

Emma xx

Saját fordítás!

icon-chain Galéria linkek
PHOTOSHOOTS > 2013 > PEOPLE MAG (BY ART STREIBER)