A mai napra igencsak bőven jutott hír, hiszen kaptunk egy új fotósorozatot, 2 új képpel, egy magazin borító scant, egy új Colonia posztert valamit HeForShe és OSS híreket is. Először a fotósorozat. Az áprilisi Esquire UK magazincoverjén, Emma és Tom Hanks látható, amint egy beszélgetésre invitálják a nőket és férfiakat egyaránt. a 26 oldalas kiadás azzal fog foglalkozni, miért kell együttesen harcolnunk a nemek közötti egyenlőségért.

Emma belekezdett a harmadik könyv olvasásába az Our Shared Shelf-en, méghozzá Bell Hooks egyik könyvébe, az All About Love: New Visions-ba. Kedvencünk a következőt írta ki OSS-en:

Ebben a hónapban, Bell Hooks tiszteletére választok könyvet, aki ebben a hónapban meginterjúvolt engem. Maya Angelou, így nyilatkozott bell munkájáról: “Minden, amit bell hooks munkája kínál számunkra, egy fő esemény, ő annyi mindent tud nekünk nyújtani.” Ez a könyv már egy ideje a listámon volt.

Szeretettel, Emma x

A nemzetközi nőnapon veszi kezdetét a HeForShe Művészetek Hete (HeForShe Arts Week), melyen kedvencünk is részt fog venni. Az esemény tehát március 8-tól, 15.-ig kerül megrendezésre New York-ban, a Public Theater-ben, a téma pedig természetesen a nemek közötti egyenlőség és a női jogok lesznek. Remélhetőleg sok kép és videó fog napvilágot látni az eseményről.

icon-chain Galéria linkek
MAGAZINOK > 2016 > EQUIRE UK (ÁPRILIS)
PHOTOSHOOTS > 2016 > ESQUIRE UK (ART STREIBER)
FILMEK > COLONIA (2015) > OFFICIAL POSTERS