Bizonyára emlékeztek a nemrég megjelent új Colonia poszterre, nos ennek jelent meg egy újabb változata. Az orosz Psychologies magazin scannelt képei is napvilágot láttak, ezek a képek is megtekinthetően a galériában.

Két apróbb, hír, hogy Emma könyvklubbja az OUR SHARED SHELF a legnépszerűbb a Goodreads oldalán. Továbbá a Regression-t, március 4.-én (pénteken), bemutatják a Kamloops Film Fesztiválon, Kanadában, este 9 órától.

A napokban ismét számos új cikk jelent meg, most főként a How to: Academy interjú kapcsán írnak. Az összes cikket a bővebben linkre kattintva érhetitek el.

Emma Watson tudományos oldalról közelíti meg a szexet

A Harry Potter filmek 25 éves sztárja a Gloria Steinemnek adott londoni interjúban fejtette ki, hogy 40 fontért, azaz közel 17 ezer forintért fizetett elő a felnőtteknek szánt OMGYES.com weboldalra, amely különféle kutatásokra alapozva segít az embereknek, hogy jobbak legyenek az ágyban. Ennek bizonyára akutális randipartnere, Roberto Aguire színész is örül. A Daily Mail szerint Emma Watson egy barátjától hallott a oldalról, és az alkalmat megragadva beregisztrálta magát. “Bárcsak régebb óta ismertem volna. Egy kicsit drága az előfizetés, de megéri” – fogalmazott a színésznő.

Forrás: @

icon-chain Galéria linkek
MAGAZINOK > 2016 > PSYCHOLOGIES RUSSIA (MÁRCIUS)
FILMEK > COLONIA (2015) > OFFICIAL POSTERS

Emma Watson fizetett a jobb orgazmusért

A Harry Potter filmek egykori szende sztárja bevallotta, hogy egy barátja ajánlására regisztrált egy fizetős oldalra, ahol megtanítják a nőknek, hogyan élvezhetik jobban a szexuális örömöket. A videók tizenkét különböző technikát mutatnak be, amellyel sokkal intenzívebbb orgazmust érhetnek el. Ezt pedig a híresen feminista Emma Watson sem hagyhatta ki – írja a Telegraph. A omgyes.com egyébként azt ígéri, hogy kutatásaiknak köszönhetően igen hasznos, szórakoztató és kielégítő információkat találhatnak azok, akik regisztrálnak. Állításuk pedig úgy tűnik igaz lehet, hiszen Emma így kommentálta a tapasztaltakat: “Nem volt olcsó, de megérte.”

Forrás: @

Nem hiszed el! Emma Watson szexoldalra iratkozott fel

A 25 éves színésznő elárulta, hogy feliratkozott egy felnőtt weboldalra. Emma Watson 40 fontot fizetett azért, hogy beléphessen az OMGYES.com oldalra, ahol a nők szexuális kielégítéséről lehet sokat megtudni az itt fellelhető kutatások és saját tapasztalatok segítségével. A website célja, hogy feliratkozók az elérhető tartalom által fejlesszék szexuális teljesítményüket. Emma Watson elmondta, nagyon sajnálja, hogy korábban nem volt hasonló oldal. Csakis a valódi Herminone képes megragadni egy ilyen sztoriban is a tanulási lehetőséget. Nem mellesleg ismét nagyon csinos volt ebben a fekete-fehér szettben, amiben a feminista ikonnal, Gloria Steinemmel beszélgetett új könyvéről. Vajon hamarosan már szexszakértőként is számon tartjuk majd Emma Watsont?

Forrás: @