Ismét a Colonia jegyében telik a nap, ami nem is tekintve, hogy most volt a berlini premier. Megjelent az első Hogyan készült? videó, és egy is részlet is a filmből. Én már alig várom, hogy láthassam a filmet egészben. 🙂


Egy cikket is hoztam nektek még, ami arról szól, hogy Emma egyike lesz az Oxfordi Egyetem vendégelőadóinak.

Az Oxfordi Egyetem vendégelőadónak hívta meg Benedict Cumberbutch és Emma Watson brit színészeket

Az egyetem Lady Margaret Hall college-a 11 új vendégelőadót nevezett ki, Cumberbatch és Watson mellett például a Pet Shop Boys együttes tagját, Neil Tennantet, Beeban Kidron filmrendezőt, valamint egy rendőrfelügyelőt, egy bírót és egy agysebészt is.

A vendégelőadókat általában három évre nevezik ki, az a feladatuk, hogy ellátogassanak az intézménybe, vegyenek részt vitákon a diákokkal, adjanak elő, vegyenek részt közös rendezvényeken a tanulókkal.

Alan Rusbridger, a college igazgatója annak a reményének adott hangot, hogy az idei kinevezettek gazdagítani fogják az intézmény kulturális életét és segítenek összekapcsolni az akadémia közösséget az általuk képviselt legkülönbözőbb területekkel.

Forrás: @

Az a pletyka járja, hogy kedvencünk nem szingli többé. Emlékeztek még a férfira, aki a Hamilton musical-re kísérte el kedvencünket? (KÉPEK). Nos, ha igazak a hírek ez a férfi nem csupán barát, testőr stb., hanem Emma új partnere. A férfi, akit William Knight-nak hívnak és 35 éves és ugyanúgy a Brown-on tanult, mint Emma. Természetesen ez csak PLETYKA, így nem kell kész tényként kezelni.