Három videó látott napvilágit kedvencünkről, ahogyan a vörösszőnyegen adott interjút. Ebből kettőnek le is fordítottam a szövegét. Az angol szövegért köszönet a WATSONUNCENSORED-nek.

Az Our Shared Shelf-ről
Valójában ez hihetetlenül jelentős számomra. Tegnap túljutottunk a 100. 000 követőn, ami csodálatos volt. Nos, nem követőknek kellene mondanom őket, hanem tagoknak. Az első könyv, amit megbeszéltünk Gloria Steinem – My Life On The Road kötete volt, ami csodálatos. Tegnap jelentettem be a másodikat. Ez a The Color Purple, Alice Walker-től, amely már hatalmas érdeklődést váltott ki, elképesztő.

Az OSS Instagram fiókjáról
Ez csak, igazán szívmelengető, hogy az emberek pizsaműban, teával a kezükben olvasnak. Vagy a macskájukkal, vagy kutyájukkal, vagy a barátjukkal, vagy akárkivel…ez csak, nem is tudom, szívmelengető látni ezeket a képeket.

A film témájáról
Azt hiszem ezért is fontos történelmet tanulni, hogy megprbáljuk megelőzni, hogy ezek az események újra visszajöjjenek, és tanuljunk a múltban történtekből. Azt hiszem, ez alól a Colonia sem kivétel, de tényleg.

A realista-fantázia kérdésről
Nyílvánvalóan, mivel ez jétszódik egy igazi helyen, a közelmúltban, megköveteli, hogy kutassunk a témában, és amennyire csak lehet törekedjünk arra, hogy hitelesen adjuk elő. Szóval ez egy másik eleme, amit én igazán szeretek.

Saját fordítások! Forrás kiírása kötelező!