Sziasztok! Mára egy cikket hoztam nektek, illetve egy videót, mindkettő Colonia témában. A GLAMOURONLINE írta le véleményét kedvencünk premieres szettjéről, ami szerintük is – nem meglepően – nagyon jó választás volt Emma részéről. A videóban Daniel Brühl, Florian Gallenberger és Michael Nyqvist beszélnek, de vannak benne eddig nem látott jelenetek, ezért mindenképp érdemes megnézni.

Emma Watson összeállításától eltátod a szádat

Emma Watson új filmje, a várva várt Colonia most került bemutatásra Németországban. Éppen ezért a 25 éves színésznő Berlinbe látogatott a film vörös szőnyeges premierjére.

A gyönyörű ENSZ nagykövet gardróbját úgy fogadnánk el, ahogy van, de amióta minden egyes megjelenésével a női egyenlőség mellett egy fenntartható, környezetvédő divatot is hirdet, csak még jobban szeretjük őt és a stílusát is. A tudatos öltözködés nem egyenlő a hippi, szakadt stíllel, erre pedig Emma Watson legújabb, csodálatos fehér összeállítása a tökéletes példa. A Behno (kabát) és a Mayiet (mini ruha) márkák darabjai fejlődő országokban készülnek saját magukat eltartó művészek által, akiket ezáltal támogatnak. Teréz Anya 2.0 nem is lehetne bennük csinosabb. Egyszerűen gyönyörű Emma Watson, olyan kár, hogy csak ilyen ritkán látjuk, nem igaz?

Forrás: @