A mai nap képekben gazdag, hiszen kaptunk egy új képet a 2014-es ELLE UK fotósorozatból, két HP stillt, az egyik a Bölcsek Kövéből, míg a másik a Halál Ereklyéi első részéből való. Továbbá előkerült egy rajongó által készített kép tegnapról. Egy cikket is hoztam, miszerint online petíció indult, hogy Emma töltsön el egy hetet a menekültszállón, egy korábbi Twitter bejegyzése kapcsán. A cikket lentebb olvashatjátok el.

Töltsön egy hetet egy menekültszállón Emma Watson – szól a petíció kísérőszövege

Egy online petíció indult, amely arra „invitálja” Emma Watson színésznőt, hogy töltsön egy hetet egy menekültszállón bebizonyítva, hogy a menekültek valójában „feministák”.

Már majdnem 9 ezer ember írta alá azt a petíciót, amely arra „buzdítja” Emma Watson színésznőt, hogy töltsön egy hetet a Calais-i menekültszállón bármilyen kíséret – így a testőrei – nélkül annak bizonyítására, hogy a menekültek „biztonságosak” a nőkre nézve is.
A change.org oldalon indított petíció célja, hogy összesen 10 ezer ember álljon a „kezdeményezés” mellé – ezt a célt pedig hamarosan minden bizonnyal el is érik, mivel mióta az Independent lap közölt egy cikket a témáról január 22-én délután, már újabb ezer ember adta nevét az aláírásgyűjtéshez.

A petíció azt követően indult el, hogy Emma Watson a Twitteren #refugeeswelcome (~ szívesen fogadjuk a menekülteket) hashtag alatt írt. A petíciót elindító Oscar Izard egyben elmondta, szerinte a menekültek nem „erőszakolók”, hanem amellett, hogy „biztonságosak” a nőkre nézve, kifejezetten „feministák” is.

Az egészen valószínűtlen, hogy Emma Watson elfogadná a kihívást és a Calais-i menekülttáborba látogatna, s egyelőre a petíció indítójának pontos szándékairól is csak annyi ismert, amennyit a petíció oldalán olvasni lehet.

Forrás: @

icon-chain Galéria linkek
PHOTOSHOOTS > 2014 > ELLE UK (KERRY HALLIHAN)
MISC > RAJONGÓK ÁLTAL KÉSZÍTETT KÉPEK
FILMEK > HARRY POTTER ÉS A BÖLCSEK KÖVE – HARRY POTTER AND THE PHILOSOPHER’S STONE (2001) > PROMOTIONAL STILLS
FILMEK > HARRY POTTER ÉS A HALÁL EREKLYÉI I. – HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART I. (2010) > PROMOTIONAL STILLS