A napokban megjelent Colonia interjút fordítottam le nektek az alábbiakban. Érdemes elolvasni az egészet, érdekesre sikeredett. Jó olvasást! 🙂

Emma, igazi megtiszteltetés, hogy újra találkozhatunk és beszélgethetünk erről a filmről. Ez egy nagyon érdekes történet, mely igazi eseményeken alapszik, szóval áruld el nekünk, mi a valóság és mi az, ami fikció a filmben?
Nos, minden más Daniel és Lena történetén kívül igaz. Tényleg megtörtént, ezek az emberek valóban léteztek. Szóval a Daniel része ls az, hogy én megmentem, sajnos nem igaz. De minden más valóban megtörtént.

Miután láttam a filmet, igazi megszállottja lettem. Felmentem a Wikipediára és kikutattam, hogy ezek valós események. Azt is azonnal láttam, hogy ezek az események néhány éve történtek és még mindig beszélünk róla.
Tudom. Azt hiszem velem is ez történt. Az emberek kérdezik, miért csináltam ezt a filmet, és én csak annyit felelek, hogy rákaptam. Nekem tetszik…ha elkezdel olvasni róla, annyira hihetetlen szinte, hogy mindent tudni szeretnél róla.

Azt hiszem ez az ami veled és a film választásaiddal kapcsolatban érdekes. Minden alkalommal valamilyen más részletben és teljesen més környezetben láthatunk. Ez teszi továbbra is érdekessé számodra a színészkedést?
Igen. Mindig sokat tanulok, amit imádok. Azt hiszem ez a része a munkámnak, hogy éljek úgy mint egy másik ember, tanuljak meg más készségeket, néha egy másik nyelvet új akcentussal, ez csodálatos. Így tényleg tanulsz.

Mi a fontos neked abban a kérdésben, hogy színész vagy egy híresség legyél? Tudod, amikor színész vagy, teljesen elmerülsz a moziban. Amikor híresség vagy a vörösszőnyegen, a dolgok amik ezzel járnak vele jönnek. Melyik a nagyobb része az életednek?
Amennyire csak tudom, próbálom minimalizálni a hírességet. Azt hiszem eléggé védekező vagyok azzal kapcsolatban, hogy hírességnek nevezzem magam, mert én, tudod, nekem van egy hivatásom, amit komolyan veszek, egy állásom, és tudod, ez olyasmi, amit meg kell tenned azért, hogy híres légy, ez egy zsonglőrmutatvány. És a munkénk nagy része, hogy promótálnunk kell a munkánkat, ki kell mondanod bizonyos dolgokat, és tudod, össze kell vetned a jót a rosszal.

Ez teljesen így van. És te nagyon jó felé fordultál, hiszen a Jószolgálati Nagykövetséggel, és ezekkel a dolgokkal, tudod, hogyan kell ezekről tájékozódni.
Igen, ez az én utam. Pontosan! Ez mind, orientáló, ami nagyon hasznos.

Azt hiszem előnyös, hogy amikor elkezdted a pályád fiatal voltál, mert eléggé megérettél a munkára és pontosan tudod, merre tartasz. Visszatekintesz azokra az időkre, amikor olyan fiatal voltál? Még mindig emlékszem rád, olyan 9 éves lehettél.
Tudom, hogy ez őrület. Ez már csak egy ilyen utazás. Senki nem ad a kezedbe egy szabálykönyvet. Tudod, ha kapsz egy részletet egy ilyen filmből, mint ez (HP), csak az érzed, hogy neked menned kell. Munka közben sokat tanulsz, így ezeket az időket kicsit rendszertelennek éreztem…de úgy érzem révbe értem. Rájöttem a gyökerek dolgok nyitjára. Legalábbis egy kicsit mostanra.

Melyik volt a legizgalmasabb filmed a Harry Potter sorozat óta? Mármint nyílván a Wallflower remek volt, és a Bling Ring, na meg a többi is. De melyik állt hozzád a legközelebb?
Te jó ég. Nagyon szerettem a Perks of Being a Wallflowert. Nagyon szerettem a történetet, a karaktert és azt amit én tettem a filmért. Nagyon pozitív élmény, és nagyon izgatott a végeredmény, szóval igen, valószínüleg a Perks az.

És kik azok a színésznők, akikre felnézel, akiket szívesen látsz a képernyőn és fordítva, akik téged látnak szívesen a vásznon?
Te jó ég. Imádom Cate Blanchet-et. Meryl Streep, Natalie Portman. Imádom Julia Roberts-et és örökké imádni fogom. Én épp újra néztem az Erin Brockovich-et és nagyszerű film. De van még néhány csodás színésznő…Brie Larson alakítása a Szoba című filmben hihetetlen volt, elképesztő. Daisy Ridley az új Star Wars-ban azt hiszem csodás volt. Szóval igen, igazán nagy dolgok történnek a nőkkel a moziban.

Egy igazi girl power az adott pillanatban.
Határozottan! Határozottan!

És ezt mi szeretjük.
Imádjuk, szeretjük.

Nagyon szépen köszönöm, mindig jó látni téged!
Téged is.

Saját fordítás! Forrás kiírása kötelező!