Mint azt bizonyára tudjátok 14.-én Alan Rickman halála napján Emma is posztolt egy kedves búcsú üzenetet Facebookján. Twitteren azonban egy képet tett közzé Alan-ről, egy felirattal, melyen az állt: “Semmi gond nincs azzal, ha egy férfi feminista, úgy gondolom ez minannyiónk számára előnyös.” Nos, ezen nagyon sokan berágtak és azonnal elkezdték Emmát támadni azzal, hogy nem kellene egy ember halálát a nézeteinek a promótálására használnia. Véleményem szerint Emmának nem ez volt a célja, és biztos, hogy nagyon rosszul érzi magát, hogy így sült el a dolog, mégis ezt kicsit talán jobban átgondolhatta volna, mielőtt kiteszi ezt a képet. Erről hoztam nektek egy cikket, illetve arról, hogy milyen volt számára a gyereksztárság.

Kiakadt az internet Emma Watson reakcióján Alan Rickman halálhírére

Az igazi mozirajongókat nagyon megrázta a hír, hogy az egyik legnagyobb angol színész, Alan Rickman 69 éves korában elhunyt.

Ugyan a legtöbben a Harry Pottert, a Drágán add az életed!, és a más nagy kasszasikereit emlegetik a szomorú hír kapcsán, de talán kevesebb szó esik róla, hogy Rickman az egyik legnagyobb színpadi színész is volt. Akármelyik szerepét is emeljük, az 1995-ös Értelem és érzelemtől a Parfümig mindig sikerült emlékezetest nyújtania, számára nem létezett olyan kicsi szerep, amiből ki ne ragyogott volna páratlan tehetsége. Természetesen nemcsak a rajongók, de kollégái is gyászolják a nagyszerű színészt, és ez alól nem képeznek kivételt a Harry Potter sztárjai sem, Emma Watson a Twitteren emlékezett meg Alan Rickmanről, de egyáltalán nem úgy sült el a dolog, ahogy valószínűleg szerette volna.

A fiatal színésznő egy fotót posztolt a színészről, amelyen egy idézet állt tőle: “Nincs semmi gond azzal, ha egy férfi feminista, szerintem ez kölcsönös előny”. A sztár követői nem igazán értették, hogy Emma Watsonnak miért ez az első dolog, ami eszébe jut egykori kollégája haláláról. Az értetlenkedés mellett, sokakat sikerült tényleg nagyon felbosszantania, és nyomdafestéket nem tűrő kommentekben kérték számon a színésznőn, hogy egy ember halálát arra használja fel, hogy a saját nézeteit népszerűsítse.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy Emma Watson később a Facebook szépen búcsúzott a színésztől, de ez a poszt tényleg elég butuska ötlet volt a részéről.

Forrás: @

Emma Watson megkínlódta a gyereksztárságot

A Porter divatmagazin a huszonöt éves színésznőt választotta a 2015-ös év egyik nemzetközi példaképének, és Watson a “Száz fantasztikus nő” listájukra is felkerült. A Harry Potter-filmek Hermionéjáról csodaszép fotók készültek és mesélt arról, hogy miért csak mostanában talált magára.

Emma Watson az egész világ szeme láttára nőtt fel, és bár mindig szeretettel és hálával beszél arról a tíz évről, amit varázslótanoncként töltött el a Harry Potter-filmekben, a magazinnak adott interjúból most kiderült, hogy a gyereksztárság hátulütőit ő sem úszta meg.

“Több mint életem felét azzal töltöttem, hogy valaki másnak tettettem magam. Miközben a kortársaim azzal voltak elfoglalva, hogy felfedezzék saját magukat, én Hermione karakterét próbáltam megfejteni és azon igyekeztem, hogy minél tökéletesebben formáljam meg őt” – mesélte a színésznő, aki csak huszonöt évesen kezdte el jól érezni magát a saját bőrében és megtalálni az igazi énjét. “Végre megvan a saját mondanivalóm és arra törekszem, hogy a leghitelesebb önmagam legyek.”

Forrás: @