Emmát még 9.-én lencsevégre kapták a LAX reptéren. Nagyon csinos szerelést választott, és a haja is simább, mint a 8.-án tartott True Cost vetítésen, így láthgató, hogy egyik oldalon hoszabb kicsivel. Ez az a hossz, ami szerintem még nagyon jól kedvenc színésznőnknek. Ti mit gondoltok? 🙂 Hozzáadtam még egy új közösségi képet is Emmáról.

Továbbá két cikk is megjelent Emma új frizurájáról a neten, ezeket lentebb olvashatjátok el.

A pixie-stílus után újra rövid hajjal nyomul a Harry Potter-filmek sztárja
Emma Watson beújított – már ami a frizuráját illeti. A Harry Potter és a Lopom a sztárom filmek fiatal színésznője megszabadult hosszú hajától, és a napokban hullámosan hagyott bobbal kapták lencsevégre egy londoni filmvetítésen.

Nem ez az első alkalom, hogy új frizurával próbálkozik a brit sztár: néhány évvel ezelőtt a csodás pixie fazonra váltott, ami remek választás volt részéről.

Forrás: STOP.HU

Emma Watson haja RÖVID!
Emlékszel még, amikor Emma Watson első útja a Harry Potter-filmek utolsó részének leforgatása után a fodrászhoz vezetett? Nem hittünk a szemünknek, amikor extra rövid fiús frizurával láttuk meg a gyönyörű színésznőt.

Azóta Emma Watsonból kisebbfajta Ghandi lett, amellett hogy filmes karrierje egyre csak felfelé ível és jobbnál jobb produkciókban láthatjuk. Plusz személyes küldetése a divat megreformálása, és egy fenntartható, környezetbarát ruhaiparért kampányol. Hosszú idő után végre a nyilvánosság előtt is mutatkozott, Londonban egy filmpremieren bukkant fel egy sikkes, sötétkék kötött ruhában, amin teveszínű szövetkabátot viselt. Rendkívül bájos hozzá a színes, csillogó kis táskája, azonban megjelenésében a cuki, bubi frizura kapja a legnagyobb figyelmet! Annyira jól áll Emma Watsonnak a rövid haj, szuper választás volt szerinted is, ugye?

Forrás: GLAMOURONLINE

icon-chain Galéria linkek
CANDIDS > 2015 > 12. 08. – ÉRKEZÉS A THE TURE COST LONDONI VETÍTÉSÉRE
CANDIDS > 2015 > 12. 09. – LAX REPTÉR
MISC > SOCIAL MEDIA