Daisy Ridley egy brit színésznő, aki nemrég nyilatkozott kedvencünkről, ezt fordítottam le nektek. Ebből a nyilatkozatból is kitűnik, hogy Emmáról milyenek a tapasztalatok még a szakmabeliek körében is.

Egyszer volt hol nem volt, Daisy Ridley egy karácsonyi munkát végzett egy bevásárlóközpontban, ahol is egy manót játszott. Amikor őt felfedezték – egy hercegnőnek! – szinte a hold felett járt. Képzelhetitek mit érezhetett, amikor bekerült az új Star Wars filmbe, amely a The Force Awakens címet viseli.

A 23 éves londoni születésű színésznő már dolgozott pultosként egy kocsmában, kiskereskedésben, közreműködött rövid filmekben (a háttérben), Ausztráliába és Új-Zélandra utazott, és úgy tűnik két lábbal szilárdan áll a földön. És leszögezte, hogy ez a kalandos utazás, ami december 17.-én kezdődik, nem fogja őt megváltoztatni.

Daisy elmondta, hogy kapott néhány tanácsot egy nem várt forrástól, hogyan maradjon egy igaz ember. Ez a forrás volt Emma Watson.

A két lány nemrég beült egy italra és néhány tortillára a Covent Garden-be, és Daisy feltette a kérdést Emmának – aki 11 évesen került bele a színészi pályába az első Harry Potter filmmel – mire számíthat, és mit tegyen.

“Megkérdeztem tőle néhány dolgot, amit nem lettem volna képes feltenni Harrison-nak (Ford) és Carrie-nek (Fisher). – mondta Daisy. “Emma azt mondta: Légy önmagad! Mi kint voltunk a Covent Garden teraszán, annyira hideg volt, de ő annyira édes volt!” – mesélte Daisy a múlthavi találkozóról.

Daisy-t megkérdezték Emma HeForShe kampányáról is: “Ő csodálatos dolgokat visz véghez” – mondta Daisy. “Én nem.”

Saját fordítás! Forrás kiírása kötelező”