Szép estét mindenkinek! A mai napra elhoztam nektek a novemberi Vogue Italia interjú főbb részeinek fordítását, ezt lentebb olvashatjátok. Apróbb hírrel is érkeztem, miszerint lehetséges, hogy a 2016 márciusi Vogue US címlapján is Emma lesz látható, reméljük ezek a pletykák igazak. 🙂 Hoztam egy videót is, még a Regression-ről. Bizonyára hallottatok a Párizsban történt merényletekről. Emma együttérzését fejezte ki ezzel kapcsolatban Twitterén, mégpedig imádkozik Párizsért. Mint tudjuk, ez neki különösen szomorú esemény lehet, hiszen itt született, és 5 éves koráig itt élt. Felhívnám a figyelmeteket az oldal galériájára, amelyben már több, mint 30 000 képet nézhettek meg kedvencünkről!

A karrierjéről, és a dolgokról, amelyeket csinálni akar
“Szeretnék egy reneszánsz korabeli nő lenni. Szeretnék festeni és írni. Mindenek előtt szeretnék tovább színészkedni, és egyszerűen megtenni mindent.”

A Harry Potter-ről
“Mindig meglepő, hogy milyen hosszú periódus volt ez, ahonnan jöttem, ahonnan elindultam. Kellemes követni azt az utat, áttekinteni azt a gyermeki csodát, amit akkor éreztem, mindennel kapcsolatban. Tágra nyílt szemekkl éltem át ezt az időszakot, és emlékszem, ez gyönyörű volt.”

Az iskoláról és az egyetemről
“Az iskolában, mindig az első padban ültem, és ha szóban kérdeztek, mindig felemeltem a kezem. Bevallom egy kicsit stréber voltam.”

A Coloniáról
“Kíváncsivá tesz, hogy sok hasonló ajánlatot kapok, mint ez, ami szerintem azért van, mert az utolsó kér Harry Potter film sötét volt és élénk. Talán a filmkészítőknek könnyű engem ilyen szerepekben elképzelni.”

A jógáról
“Ez sokat segít, különösen akkor, ha egy hotel szobában vagyok és nincs hová mennem.”

A naplóiról
“Már 30 van. A nagyszüleim javasolták, hogy vezessem. Azt mondták, jó ha van egy naplóm és leírni benne mi történik, hogy ne felejtsem el. Ez nagyon fontos számomra!”

Saját fordítás! Ha elviszed, forrás feltüntetése kötelező!