Sziasztok! Tegnap este érkeztem haza az utazásból, így most jövök a frissekkel. Meg kell, hogy mondjam, nem sok újdonság történt Emma körül, úgyhogy nem lesz nehéz behozni a lemaradást.

Kezdeném azzal, hogy Emma 24.-én csiriplet Twitteren, méghozzá a thetséges Adele-ről.

“Azt hiszem több, mint harmincszor játszottam le a #Hello-t. @Adele, köszönet azért, hogy ennyire bőkezű vagy a szíveddel és a tehetségeddel. Abszolút legenda vagy! X” – Emma Watson, 10. 24.

2015. november 7.-én és 8.-án kerül megrendezésre a “BAFTA: A Year in Pictures”, az az Egy év képekben nevezetű esemény, melyen 100 képet mutatnak be az elmúlt egy évben készül BAFTA képek közül, melyek között szerepelnek portrék, vörösszőnyeges képek, backstage fotók is többek között. A képeken rajta lesz többek között Emma, Regression béli kollégája Ethan Hawke, Julianne Moore, Tom Cruise, és Cuba Gooding Jr., csak, hogy néhány nevet említsek.

Twiggy egy interjúban említette meg nemrég Emma nevét, melyben arról beszélt, hogy készül a divat 50 éves ünneplésére. Twiggy arról is beszélt, hogy a divatban egyes ruha ötletek “utánzását” ő bóknak veszi, lentebb olvashatjátok a kis részt, amiben Emmát említi.

“Azt hiszem ez zseniális. Az utánzás az egyik legjobb formája a hízelgésnek. Volt néhány csodálatos ember, aki utánozott engem. Emma Watson, Madonna – ők egy zseniális verziót mutattak be. Tyra Banks, akit imádok. Dolgoztam vele a Top Model-en, és ő ezt elküldte nekem, mielőtt kijött.”

Saját fordítások! Ha elviszed, forrást kiírni kötelező!