Bizonyára emlékeztek arra, hogy Emma nemrég egyik régi barátjával Roberto Augire-val sétálgatott, erről hoztam is nektek paparazzi képeket. Nos, a média úgy véli, Emma és Roberto között nem csak szimpla baráti kapcsolat van. Hogy ezt honnan veszik biztosra, szerintem azt ők maguk sem tudják, minden esetre elhoztam nektek a cikket, amit egyelőre csak PLETYKA szinten kezeljetek, ne biztosra. Aztán, hogy valami biztosat is mondjak, megjelent egy új Colonia still kép, és Emma 16.-án, pénteken ellátogatott a Florence + The Machine koncentre, Los Angeles-ben. Erről hoztam nektek egy, nem túl jó minőségű képet. Az Instyle US magazin novemberi számában pedig egy oldal van kedvencünkről, mely a ruhviseletéről szól, és a magazin szerint Em a 9. helyen áll a “Hollywood 50 legjobban öltözöttje” listán.

Legjobb barátjával szűrte össze a levet Emma Watson

Nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő nem szingli többé, de amíg ezt beismeri, itt van minden, amit tudni érdemes az új barátról.

Roberto Aguire egy nagyon tehetséges színész és producer, aki nem utolsósorban bosszantóan jóképű is. A srác mexikói születésű, de nagyrészt Svájcban nevelkedett, most pedig Los Angelesben él. A fiatal tehetség számos filmben szerepelt már, legutóbb Robin Williams egyik legutóbbi filmjében, a Boulevard-ban volt látható, aminek köszönhetően igen jó kapcsolatot sikerült kialakítania a néhai legendás komikussal. Emma és Robert még a Harry Potter forgatásain botlottak egymásba, ahol a most 27 éves fiatalember a speciális effektusok részlegen volt gyakornok. Nagy szerencséjére az egyik nap véletlenül összefutott Emmával, akivel aztán a kölcsönös szimpátiának hála fél napot végigcseverészett. A két fiatal azóta sem vesztette el a kapcsolatot, hiába a távolság, igazán jó barátok lettek. Watson többször vitte már magával Aguirét nyilvános eseményekre, akkoriban természetesen barátként. Most pedig a pletykák szerint komolyabbra fordult kapcsolatuk, amit remélhetőleg hamarosan ők maguk is bevallanak.

Forrás: @

icon-chain Galéria linkek
FILMEK > COLONIA (2015) > PROMOTIONAL STILLS
CANDIDS > 2015 > 10. 16. – FLORENCE & THE MACHINE KONCERT, HOLLYWOOD BOWL, LOS ANGELES
MAGAZINOK > 2015 > INSTYLE US (NOVEMBER)