A neten böngészve találtam pár cikket, melyek Emmához kapcsolódnak és főként a Glamour Online-nak köszönhetjük őket, illetve az Origo-nak.

Emma Watson az őszi szezon legmenőbb ruháiban

Emma Watson rendkívül fontos ENSZ nagyköveti foglalatosságai mellett filmes karrierjét sem hanyagolja. Legújabb filmje ősszel debütál a mozikban.

A Regression című hátborzongató thrillerben Emma Watson ismét összeállt egyik Harry Potteres kollégájával, illetve egy nem kisebb sztárral, mint Ethan Hawke. A film madridi sajtótájékoztatóján hozta csinos formáját ebben a bájos ruhában, imádnivaló apró részlet a derékra kötött fekete szalag. Az elmúlt napokat Emma Watson új filmjének népszerűsítésével töltötte, és természetesen minden vörös szőnyeges megjelenése csúcs volt! Instagramon láttuk egy mintás Wes Gordon ruhában, illetve egy fantasztikus, őszies Ralph Lauren összeállításban is, és a fekete pántos Paul Andrew magas sarkút kizárólag neki tervezték, és Watson névre keresztelték. Hát ez mennyire menő, nem igaz?

Forrás: GLAMOUR ONLINE

Reptéren rockerkedik Emma Watson

Már-már túlzóan tökéletes, és minden szempontból követendő példa a Harry Potter egykori Hermionéja.

A környezettudatos vörös szőnyeges parádézása, a számtalan jótékony ügye mellett már szinte várjuk, hogy előbújjon belőle a rosszlány. Persze, azért semmiképpen nem szeretnénk, ha botrányos képekkel szórná tele az internetet, de hogy időnként ő is tud slamposabb lenni, vagy képes lazítani, azt örömmel látjuk. Most a reptéren fotózták le ebben a csupa fekete, motoros szettben. Neked bejön Emma Watson, mint rocker?

Forrás:GLAMOUR ONLINE

Emma Watson fantasztikus ruhákat visel a környezettudatosság nevében

Ha azt gondolnád, hogy a környezettudatos és etikus divat arról szól, hogy virágokat aggatunk a hajunkba, vászonzsákokba bújunk és gyakorlatilag úgy nézünk ki, mint aki egy hippikommunából jött éppen, akkor nézd csak meg Emma Watson legutóbbi szettjeit.

Új filmjének sajtóútjára csak és kizárólag fenntartható, korrekt úton gyártott darabokba bújt a 25 éves színésznő. Ez már nem az első alkalom, amikor Emma Watson ilyen projektbe szállt be, a People Tree és az Alberta Ferretti divatmárkákkal is működött már együtt környezettudatos ruhák tervezésében és népszerűsítésében.

A Regression film sajtótájékoztatóin tartotta a kihívás feltételeit: olyan ruhákat hordott, amelyek kézzel készültek, helyi manufaktúrákban, mellőzik a szőrmét és a káros kemikáliákat mind a gyártás, mind a felhasznált alapanyagok esetében is. Arról, hogy melyek azok a dizájnerek, melyek elkötelezetten harcolnak a divatipar átreformálásán, Emma Watson stylistja, Sarah Slutsky részletekbe menően beszámol Instagram oldalán.

Forrás:GLAMOUR ONLINE

Emma Watson már így is elképesztő, de az új filmjétől eldobod az agyad

Emma Watson a világ legmenőbb csaja: a nők egyenjogúságáért küzd, olyan nagy költségvetésű szuperfilmekben szerepel, mint a Noé vagy a 2017-ben érkező A szépség és a szörnyeteg, és mégis marad ideje a környezettudatos öltözködésre, ja meg még egy Oscar-esélyes produkcióban való szereplésre is.

A fiatal színésznő Hátrálás című filmjét már hamarosan megnézhetjük a mozikban, a következő nagy dobására viszont még várnunk kell. A Colonia ezen a héten mutatkozik be a torontói filmfesztiválon, és bár egyelőre magyar megjelenésről még nincsenek információink, bízunk benne, hogy a hazai mozitermekbe is eljön Emma Watson máris szenzációsnak ígérkező filmje.

A Colonia előzetesét a sztár jóvoltából láthatjuk is, aki saját Facebook oldalán osztotta meg elsőként a videót. A történet a 70-es években zajlik, és egy fiatal német pár, Lena és Daniel küzdelmeit kíséri végig a chilei katonai megszállás alatt. A film már csak amiatt is fontos, mert amellett, hogy Emma Watsont láthatjuk a mozivásznon (amiből tulajdonképpen már 5 perc is elég lenne ahhoz, hogy elmenjünk megnézni), ő a sztori főhőse.

Ezt azért fontos megemlíteni, mert Hollywood rengeteg kritikát kap mostanában nem csak azért, mert a férfi színészeket még mindig sokkal jobban megfizetik, hanem azért is, mert számottevően kevesebb kifejezetten nőkre szabott, komoly főszerep eljátszására jut lehetőség. Ez a terület általában évente kimerül egy-egy fontosabb filmmel, de nagyrészt még mindig a romantikus vígjátékok maradnak a hölgyeknek. Ezzel szemben a férfiak sorozatosan aratják le a babérokat a legfantasztikusabb produkciókkal, melyekben bőven jutna komolyabb szerep a nőknek is, ha szánnának erre energiát és persze pénzt.

Nos, Emma Watson ezt a szabályt is kész felrúgni, és eltökélt szándéka Hollywood megreformálása. Egy ilyen komoly szerep, mint amit a Coloniában vállalt nemcsak egy Oscar-jelölést hozhat neki, hanem elindíthat egy olyan trendet is, aminek hála a színésznőket (akik nem Angelina Jolie-k, Julienne Moore-ok vagy éppen Jennifer Lawrence-ek) is sokkal komolyabban veszik végre Hollywoodban.

Forrás:GLAMOUR ONLINE

Emma Watson szektás thrillerje beindította a fantáziánkat

Emma Watson és a Hajsza győzelemért-ben Niki Laudát tökéletesen leutánzó Daniel Brühl szerelmespárt alakít a Colonia című thrillerben, ami az előzetes alapján az Eltűntnek nyilvánítva és a Martha Marcy May Marlene szerelemgyerekének tűnik. Watson egy katonai puccs közepén találja magát, barátját elrabolják, hamarosan egy elzárt vallási közösségbe lép be, hogy nyomára bukkanjon a Brühl által játszott fotósnak.

Costa-Gavras Eltűntnek nyilvánítva című politikai thrillere megkerülhetetlen a Colonia kitárgyalása kapcsán, mivel mindkét film Chilében játszódik Pinochet tábornok hatalomátvétele után, és mindkét filmben egy eltűnt embert keresnek a főszereplők.

Pinochet 1973-as puccsa után ezrével tűntek el a politikailag megbízhatatlannak tartott személyek. Ez gyakorlatban sokszor kivégzést jelentett, olyan esetről is lehetett olvasni, hogy helikopterrel vitték a tenger vagy az Andok fölé a foglyot, és több száz méteres magasságból kidobták.

Az MMMM pedig azért juthat eszünkbe, mert abban a filmben is egy olyan szektába lép be a női főszereplő, ahonnan a lehetetlenséggel határos a kilépés. A Coloniá-ban Michael Nyqvist (A tetovált lány, John Wick) játssza a szektavezért, és elég tőle meghallgatni tőle egy kurta mondatot, hogy megfagyjon az ereinkben a vér.

Florian Gallenberger német rendező (John Rabe) áldhatja a szerencséjét, hogy Emma Watson manapság ilyen bátran és kitűnő ízléssel választ szerepeket. A brit színésznőt legközelebb Ethan Hawke partnereként, a Regression című spanyol horrorban láthatjuk amelynek az előzetese fantasztikusan sikerült.

A Colonia képi világa kevésbé markáns, de a szokatlan helyszínválasztás és a szektás vonal egyedivé teheti ezt a politikai thrillert. Én úgy képzelem, hogy lassanként mászik majd az ember bőre alá, és a végére alig tudunk majd a helyünkön maradni a nyugtalanságtól. Legyen igazam.

A Torontóban debütált filmre még sokat kell várni, mivel eddig csupán a németországi premier dátumát hirdették meg január 21-re. Remélem, nem csak a magam nevében beszélek, ha azt mondom, a magyar mozikban is helye lenne a Coloniá-nak!

Forrás: ORIGO