Sziasztok! Még reggel feltölöttem a galériába a tegnapi EFE interjú pillanatképeit, összesen 96db-ot. Az interjú fordítását pedig alább olvashatjátok. Jó hír, hogy A Coloniát és a Regressiont is bemutatják a Zürich Film Fesztiválon, és úgy tűnik Emma is jelen lesz.

Nos, ahogy említettem, még soha nem játszottam thillerben ezelőtt, és ez a műfaj nagyon érdekes, és Alejandro-val dolgozni, aki mestere a műfajnak, nagyon nagy biztonságot adott, mert bízok benne.
Miért ijjesztő számomra a film? Mert a feszültség egyre növekszik, és tujuk, hogy valami történni fog, de nem tudjuk mikor ás hol. A bizonytalanság.
Mitől félek a való életben? Nem szeretem az injekciókat…vagy a cápákat (nevet).
A karakteréről – Azt hiszem, hogy az élete és élményei annyira szokatlanok és szélsőségesek, nehéz elképzelni, amit megtapasztalt, nehéz volt beleélnem magam. Ez kihívás volt nekem, de ez az, amit keresek a munkáimban, nekem ez így jó.
Amenabar-ról – Igen, én nagy rajongója vagyok a “The Others”-nek és a “Sea inside”-nak. Elküldte nekem a forgató könyvet, amikor dolgozott rajta, és amikor találkoztunk én is bíztam benne. És ő valaki olyan, akit igazán tisztelek, és akartam ezt csinálni. Azt hiszem előny az, hogy van egy csomó tapasztalatom, olyan fiatalon, mint én és ez nagyon hasznos. A negatív az, hogy miután sokáig játszol egy szerepet meg kell küdeni a rendezők és a közönség elképzeléseivel arról, hogy ki vagy és mit tehetsz, így néha be kell bizonyítani, hogy több karaktert is el tudok játszani.

icon-chain Galéria linkek
Megjelenések > Interjúk > 2015 – Regression – EFE Interview