Új Regression poszter, újabb D23 Expo hírek
icon-user Laurine Beauty and The Beast Regression Comments Off on Új Regression poszter, újabb D23 Expo hírek
2015.
08.21.

Kaptunk egy újabb Regression posztert, mely igazából csak néhány újabb, félelmetes elemmel lett kiegészítve. Nekem személy szerint tetszik, csak ha kicsiben nézem, olyan mintha túl lenne retusálva rajta Em. A másik hír, hogy egy rajongó Tumbrl poszton keresztül osztotta meg D23 Expo-s élményét, ez fordítottam le nektek alább.

Először is Emma bemutatkozott, és úgy nézett ki, mintha a bálteremben vagy a kandalló közelében ülne a kastélyon belül. Elmondta, hogy nagyon szeretett volna részt venni az Expo-n, és ha igazán kérjük, talán Luke és Josh énekelnek nekünk kicsit a dalból. Aztán Luke és Josh érkeztek a képernyőre, és elmondták, milyen izgatottak a film miatt stb. Aztán ketten énekeltek egy sort a ‘Gaston’ című dalból, mely úgy hangzott, mint az erdeti Howard Ashman, Brodway verziójának a szövege, de nem tudnám biztosan megmondani.

Amíg a színészek beszéltek a képernyőn, mi láthattunk néhány érdekes jelenetet. Az egyikben Gaston látszik, amint egy kocsmai összetűzésbe keveredik (feltételezem a ‘Gaston’ jelenet alatt), a ruhája egy hosszú piros kabát, hosszú fehér nadrággal és csizmával. A haja is hosszú. lófarokba kötve természetesen és van egy piros íja. Én reménykedem benne, hogy ez a fő jelmeze, mert nagyon jól néz ki benne.

Láthattuk Dan-t is, valószínüleg az átváltozása utáni öltözékben. Hosszú fehér inget vislet, sötét kék vagy fekete capri nadrággal és a legszebb parókával, amit valaha láttam. Ó, te jó ég, mennyei volt!

Még néhány gyors dolog amire emlékszem: Emlékeztek a próbára, amiről Ian írt? Mi határozottan láttuk azokat a felvételeket. Remélhetőleg mind landol a DVD/Blu-ray Extrák között majd. Volt néhány jelenet Luke-ról és néhány Ewan-ről(úgy láttam, mintha táncolt volna egy jelenetben), és persze áttuk Dan és Emma táncát is (úgy nézett ki Dan haja, mintha mélyfeketére lett volna festve – csodálkoztam mi lehet az). Láthattunk néhány jelmeztervező vázlatot. Úgy tűnik a film nagy része télen játszódik, ami csodás. Alig várom a farkas hajszát. Volt néhány felvétel Luke-ról, Josh-ról és Emmáról a stúdióban. Alegjobb volt Josh levegővétele egy ponton, a közönség nagyon nevetett.

Emmát is láthattuk két jelenetben. Emma egy sárga ruhában megy le a lépcsőn, a másikban pedig a hóban keres valamit nagyon idegesen (farkas hajsza? Szörnyeteg? Ki tudja?).

Saját fordítás! Ha elviszed, a forrást tüntesd fel!

icon-chain Galéria linkek
Filmek > Regression (2015) > Posters