Kaptunk egy újabb Regression posztert, mely igazából csak néhány újabb, félelmetes elemmel lett kiegészítve. Nekem személy szerint tetszik, csak ha kicsiben nézem, olyan mintha túl lenne retusálva rajta Em. A másik hír, hogy egy rajongó Tumbrl poszton keresztül osztotta meg D23 Expo-s élményét, ez fordítottam le nektek alább.

Először is Emma bemutatkozott, és úgy nézett ki, mintha a bálteremben vagy a kandalló közelében ülne a kastélyon belül. Elmondta, hogy nagyon szeretett volna részt venni az Expo-n, és ha igazán kérjük, talán Luke és Josh énekelnek nekünk kicsit a dalból. Aztán Luke és Josh érkeztek a képernyőre, és elmondták, milyen izgatottak a film miatt stb. Aztán ketten énekeltek egy sort a ‘Gaston’ című dalból, mely úgy hangzott, mint az erdeti Howard Ashman, Brodway verziójának a szövege, de nem tudnám biztosan megmondani.

Amíg a színészek beszéltek a képernyőn, mi láthattunk néhány érdekes jelenetet. Az egyikben Gaston látszik, amint egy kocsmai összetűzésbe keveredik (feltételezem a ‘Gaston’ jelenet alatt), a ruhája egy hosszú piros kabát, hosszú fehér nadrággal és csizmával. A haja is hosszú. lófarokba kötve természetesen és van egy piros íja. Én reménykedem benne, hogy ez a fő jelmeze, mert nagyon jól néz ki benne.

Láthattuk Dan-t is, valószínüleg az átváltozása utáni öltözékben. Hosszú fehér inget vislet, sötét kék vagy fekete capri nadrággal és a legszebb parókával, amit valaha láttam. Ó, te jó ég, mennyei volt!

Még néhány gyors dolog amire emlékszem: Emlékeztek a próbára, amiről Ian írt? Mi határozottan láttuk azokat a felvételeket. Remélhetőleg mind landol a DVD/Blu-ray Extrák között majd. Volt néhány jelenet Luke-ról és néhány Ewan-ről(úgy láttam, mintha táncolt volna egy jelenetben), és persze áttuk Dan és Emma táncát is (úgy nézett ki Dan haja, mintha mélyfeketére lett volna festve – csodálkoztam mi lehet az). Láthattunk néhány jelmeztervező vázlatot. Úgy tűnik a film nagy része télen játszódik, ami csodás. Alig várom a farkas hajszát. Volt néhány felvétel Luke-ról, Josh-ról és Emmáról a stúdióban. Alegjobb volt Josh levegővétele egy ponton, a közönség nagyon nevetett.

Emmát is láthattuk két jelenetben. Emma egy sárga ruhában megy le a lépcsőn, a másikban pedig a hóban keres valamit nagyon idegesen (farkas hajsza? Szörnyeteg? Ki tudja?).

Saját fordítás! Ha elviszed, a forrást tüntesd fel!

icon-chain Galéria linkek
Filmek > Regression (2015) > Posters