Pénteken és a tegnapi nap folyamán zajlott a D23 EXPO nevezetű esemény Kaliforniában, az Anaheim Convention Centre-ben. A rendezvényen új részletet mutattak be és egy üzenetet Emmától (aki az eseményen nem tudott jelen lenni, mert éppen a filmet forgatja), de a közönségnek ezt nem volt szabad rögzítenie, Egyedül egy az üzenetet láthatjuk. Egy lány a pénteki napon volt jelen az eseményen és megosztotta Tumblr-on, hogy mit látott.

Egy gyors képkocka Belle-ről az erdőben, mielőtt útja a Szörny kastélyánál ér véget. Az erdő sötét és kék (Az ‘Into The Woods-ra’ emlékeztet), a földön hó. Belle-n köpeny van, így nem látni mit visel alatta. 95%-ig biztos vagyok benne, hogy a köpeny sötét kék, de a háttér miatt nem vagyok biztos benne 100%-ig. Úgy nézki kiakadt, de nem hisztérikusan.

A következő jelenetben Belle a lépcsön látható az ikonikus sárga ruhában. A lépcső arany, és nagyon hasonlít Hamupipóke hintójára, a nemrég készült Hamupipőke filmből. A sárga ruha inkább könnyed, mint hogy nehéz anyagból legyen, a szoknya rész rövidebb. Lenyűgöző. Hasonlít a Once Upon a Time-ban, Belle sárga ruhájára.

Az utolsó jelenetben Belle a sárga ruhájában keresi fel, vélhetően a Szörnyeteget. Úgy néz ki, mintha térdelne vagy mélyen meghajolna.

Saját fordítás! Ha elviszed, forrást kiírni kötelező!