Sziasztok! Az pár nap kimaradás után, ismét itt vagyok. Hoztam nektek új Szépség és a Szörnyeteg BTS képeket, a román Psychologies magazin címlapját, illetve néhány fontosabb hírt is. Lássuk is.

. .

Napvilágra került a hír, miszerint az eddig bejelentett Regression USA beli premierjének időpontja (08. 28.), nem került megerősítésre. Az IMDB oldalán is lekerült a dátum, csak annyit lehet tudni, hogy 2015-ben. Az Egyesült Királyságban egyelőre úgy tűnik, 2015. október 9.-én vetítik elsőként a magyarul Hátrálás névre hallgató filmet.

A Colonia a TIFF után, a Zürich Film Fesztiválon is vetítésre kerül majd, 09. 24.- 10. 04. között.

Emma nemrégiben beszélt a Regression filmről, illetve karakteréről és a rendezőről. Ezt le is fordítottam nektek.

Emma karaktere, Angela Gray
Angela a vallásban találta meg a békét és biztonságot miután az anyja autóbalesetben meghalt. Egy szeminárium alatt a templomban összeroppan és elmondja, hogy az apja bántalmazta őt. Bruce segítségével úrrá lesz az elszigeteltségén, aki segít neki megoldani az ügyet.

Emma a karakteréről
Két szenvedély beteggel nőtt fel egy házban: az apjával, aki alkoholista volt, és a nagyanyja szintén. Az anyja még fiatal korában meghalt egy autóbalesetben. Ahogy látod a házat ahol felnőtt, látod a hatalmas elhanyagoltságot, és ez meghatározta a lehetőségeit, hogyan lássa a világot, hogyan érezzen a világról. Ez talán az egyik legbonyolultabb szerep, vagy karakter, akit valaha el kellett játszanom, Angela olyas valaki, akinek nagyon nehéz volt az élete. Nagyon bonyolult a története.

Emma Amenabár-ról
Valahogy minden megvan a fejében. Pontosan tudja, hogy mit akar tőled és ez megkönnyíti a munkát. Ő nagyon potnos.

Amenabár Angeláról, Emmáről és a jelmezéről
Angela olyan, mint egy kis angyal a világ közepén melyben úgy tűnik ő kicsi, mégi szikrákat küld minden irányba. Emma Watson egy intelligens nő, nagyon tehetséges és teljesen megértette a projektet. Amikor egy ilyen filmet készítesz, mint ez szükség van olyan emberkre, akik értik, mit szeretnél. Ő határozott elképzelésekkel jött a forgatásra. Emma karakterének jelmeze volt a legnehezebb. Ha olyan gardróbja van valakinek, mint Emma Watsonnak, rájössz, hogy nem adhatsz rá akármit. Mi mindig is egy szűzies légkört és virágokat képzeltünk neki, selymmel, aztán jött Sonia (Grande),aki ráadott egy köpenyt és jól nézett ki benne. Brilliáns ötlet volt.

Saját fordítás! Ha elviszed, forrást kiírni kötelező!

icon-chain Galéria linkek
Magazinok > 2015 > Psychologies, Románia (augusztus)
Filmek > Beauty and The Beast (2017) > BTS