Nemrég a Harry Potter első három részének rendezője és producere, Chris Colombus, egy-egy interjúban beszélt a trióról és arról, szívesen forgatna egy újabb Potter filmet.

Chris Colombust meglepte, hogy Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint olyan nagyszerűek, mint voltak

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy tudtam, ők azokká az emberekké válnak, akik a hetedik film végére lettek. Mi szerződtetük őket, mert úgy éreztük, hogy tökéletesek a szerepre.” – mondta Colombus.
Azt is elmondta, hogy az első két filmben még sokkal több volt a vágás a munkatörvények miatt, de harmadik filmre minden a helyére került. “Mire a haramdik filmhez értünk, fantasztikus színészekké fejldődtek és nagyon büszke voltam rájuk. Büszke vagyok rájuk és sokszor vissza gondolok azokra az időkre.”

Chris Colombus szívesen rendezne új Harry Potter filmet

A Bölcsek Köve és a Titkok Kamrájának a rendezője, sokat gondolkodik azon, vajon mi történhetett Lord Voldemort halála után. Nem számít, hogy 4 év telt el az utolsó rész óta, a Harry Potter és karakterei azóta is a legkedveltebbek. Ennek fényében nem kell csodálkozni rajta, hogy filmet forgatnak a Legendás állatok és megfigyelésük könyvből és, hogy bővítik a parkokat. De mindez úgy tűnik, nem elég a rajongógknak!

Chris Colombus szerint, jól érthető ez az igény az új generációk körében, és bevallotta, szeretne új filmet fogatni a fiúról, aki túlélte.

“Szeretnék visszatérni egy úk, nem a Legendás állatok és megfigyelésük filmmel, mert bár azt hiszem ez csodás lesz, szeretnék egy új Harry Potter filmet rendezni, Harry, Ron és Hermione karaktereivel. Nagyon izgat mitörtént velük az eémúlt 18 évben. 18 év a nagy Harry Potter töténetben.”

Az ET Canada, létrehozta a 25 Powerful Stars under 25 listáját, melyben Emma is helyet kapott munkásságáért és HeForShe tevékenységéért. A lista 19. helyét szavazták meg neki.

Emmát a Dan Stevens-et is meginterjúvolták a héten a Szépség és a Szörnyeteggel kapcsolatban, Az interjút Kristien Morato, a Het Laaste belga újság egyik írója készítette, de sajnos az interjút, csak 2017-ben láthatjuk.

Végül pedig, Emma Twitterén osztott meg egy apró részletet Barack Obama beszédéből, a nairobi nőkről.