Sziasztok! Néhány cikkel érkeztem hozzátok, de közben szorgosan töltögetem a galériát is, úgyhogy érdemes figyelni 🙂 Az első cikket a Glamour Online tette közzé és Emmáról és Taylor Swift-ről van benne szó.

Úristen! Taylor Swift + Emma Watson = Mennyország

Taylor Swift sportot űz abból, hogy csak a legesleghíresebb és legeslegmenőbb sztárokkal barátkozik, és ha éppen úgy tartja kedve, akkor összegyűjti őket egy történelmi videoklipbe. Azonban lassan már számon tartani őket is komoly kihívást fog jelenteni. Nos, az újabb sztárpajtija viszont nem más, mint Emma Watson. Itt a vége, mindenki mehet aludni! Úgy történt az eset, hogy Taylor Swift már régóta az egyik példaképének tekintette kedvenc Harry Potter hősünket. Sőt, egyszer azt is kifejtette, milyen kár, hogy amikor ő 12 éves volt, nem létezett egy ilyen talpraesett, kedves és értelmes hölgy, aki oly érthetően és közvetlenül szólt volna a fiatal lányokhoz, és felnyissa a szemüket arra, hogy feministának lenni nem ciki, hanem érdem. Nos, lehet, Taylor nem volt ilyen szerencsés, viszont kislányok millió ma azok, és ez nagy kincs. Taylor Swift és Emma Watson a popsztár londoni koncertje után találkoztak a backstage-ben, ahol szerencsénkre a nagy pillanatról több kép is tanúskodik a Swift kisasszony előtt fellépő Lauren Aquilina angol énekesnőnek köszönhetően. Nincs már feljebb, Taylor, nincs már feljebb. De csak, hogy még egy kicsit fokozzuk az irigységeteket, Karlie Kloss, Kendall Jenner, Cara Delevingne és Gigi Hadid is ott voltak.

Forrás: GO

A második cikk, arról szól, hogy Emma lábai milyen tökéletesek a WikiFeet nevű oldal szerint. A cikket az ELLE osztotta meg.

Emma Watson kiváló jelöltje a lábfétisnek

Keresgéltél valaha karcsú, elegáns lábakról képeket, melyeket hozzáadhatsz a Pinterest profilodhoz? Vagy valamilyen kecses, megfelelően hidratált lábujjakról, melyet megoszthatsz Instagramon #goals tag-el? Nos, nem kell tovább keresgélni, Emma Watson lába megtestesíti a pedi-álmokat. A WikiFeet szerint, mely egy teljesen normális és szükséges oldal, Watson lábai a legtökéletesebbek a bolygón. A Daily Mail arról számol be, hogy a WikiFeet havonta 3,2 millióan látogatják, akik Emma Watson lábára kiváncsiak. A második és a harmadik legnépszerűbb lába pedig Selena Gomeznek és Katy Perry-nek van.

Saját fordítás! Ha elviszed, forrást kiírni kötelező!

Végül pedig egy pletyka. Felröppent a hír, hogy Emma lehetséges jelölt egy bollywood-i film szerepre. A produkció címe a Mid Dey, melyben Emma a főszereplő újságírónőt J. Dey-t alakíthatná, és az ő életéről, illetve meggyilkolásáról szólna a film. A film kétnyelvű lesz, angol és hindi, a rendező pedig Nandita Singgha.