Sziasztok! Hazaértem a nyaralásból, és ismét nagy lendülettel dolgozom a lapon. Kezdetnek elhoztam néhány új képet a Szépség és a Szörnyeteg forgatási helyszíneiről.

A másik hír, ha igaz, akkor eléggé rémisztő és megbotránkoztató. az NZCITY oldalán találtam egy cikket, melyet le is fordítottam nektek, és arról van benne szó, hogy két stáb tag azt tervezgette, hogy megpróbálják elrabolni Emmát. Na de olvassátok el ti is.

Emma Watson volt a célpontja egy emberrablási kísérletnek, a Szépség és Szörnyeteg forgatása közben

Két stúdió munkás el- vagy kiakarta rabolni a színésznőt, de tervüket meghiúsította egy taxi sofőr, aki hallotta a beszélgetést. A taxis elmondta ezt a főnökeinek, akik figyelmeztették a London közelében lévő Shepperton Studiót és a biztonságiak is közbeavatkoztak 07. 17.-én pénteken, azzal, hogy egy biztonsági őrt állítottak a forgatás helyszínére. Egy forrás azt mondta a The San hírlapnak: “Aggódtak a bizotnságáért. A taxi munkatárs arról számolt be, amit kihalgatott az éjszakai forgatás után. A két stúdió munkás idegen nyelven beszéltek, tudatában annak, hogy a sofőr érti, amit mondanak. Sokkoló volt, hogy valaki elakarja rabolni, vagy kárt tenni Emmában, különösen az ott dolgozók közül.”

Emmának már nem először akad dolga az ilyen fenyegetésekkel. 2014-ben, a Noé forgatása alatt egy megszállott rajongó tört be a forgatás helyszínére, 2011-ben azért kellet teljes munkaidejű testőrt fogadnia, mert ismeretlen, fenyegető leveleket kapott, amíg az egyetemen tanult az Egyesült Államokban.

Saját fordítás! Ha elviszed, forrást kiírni kötelező!

icon-chain Galéria linkek
Filmek > Beauty and The Beast (2017) > BTS