Sziasztok! Sajnálom, hogy csak most jelentkezek, de eléggé zsúfolt hetem volt, ráadásul ez a változékony időjárás is kikészített, a napvégére a fejfájásom mindig állandósult. Így össze is gyűlt pár hír, vágjunk is bele. A Disney most is kedveskedett nekünk két Snapchat képpel, amelyeken ismét kicsit betekinthetünk a kulisszák mögé.

Kristin Kreuk a Beauty and The Beast sorozat sztárja beszélt Emmáról egy interjúban.

“Nem is hallottam róla, és valószínüleg meghallgatások sem voltak. Valószínüleg egy A-kategóriás sztárt kerestek. Szeretem Emma Watsont, ő egy fantasztikus ember, amennyire kívülről megtudom ítélni. Azt hiszem ő a legjobb választás. Szeretném látni mit hoz ki belőle.”

Emma 16.-án, Twitterén köszönte meg a PWC globális elnökének, Dennis Nally-nek a támogtását a HeForShe kapcsán.

Olivia Cooke is beszélt arról, hogy hogyan olvasta el a Potter könyveket.

Soha nem olvastál még könyveket úgy, hogy a borítón lévő emberket képzelted el?
Igen, vagyia amikor olvastam a Harry Potter regényeket, csak Daniel Radcliffe-re és Emma Watson-ra tudtam gondolni. Ezeket a karakterket először a saját fejedben kellene elképzelned, nem pedig másoknak képet alkotnia róluk.

Leona Lewis is csodálja Emmát, ahogy annak Titteren hangot is adott.

Emma saját maga is számos tweetet tett közzé annak, kapcsán, hogy az IMPACT CHAMPION partnerek milyen stratégiát fognak kidolgozni a nemek közötti egyenlőség érdekében. Ezeket Emma Twitterén tudjátok elolvasni.

Még mindig nincs vége, ugyanis James Ponsoldt Emma szerepléséről beszélt a The Circle-ben, igaz még nem erősítette meg 100%-an, hogy Emma elfogadta a szerpet.

“Én egy hatalmas, rendíthetetlen Emma rajongó vagyok. Ő az egyik kedvenc színészem. Amikor először a szereposztásról beszéltünk nem gondoltam rá, hogy vele működne a dolog, mert ős a Szépség és a Szörnyetegen dolgozik, de amikor kész lett az időbeosztásunk, akkor rájöttünk, hogy ez mégis lehetséges. Úgy értem, meg voltam rémülve, mint amikor valaki ilyen szűk időbeosztással csinál egy hatalmas filmet. A feleségem és én késő őszre várjuk gyermekünket, úgyhogy az idő valóban szoros szakmai és személyes okokból is, de mégis úgy tűnik működni fog, nagyon izgatott vagyok.”

És végül, Emma arra kér minket, hogy olvassuk el barátja és volt kollégája Douglas Booth írását a leszboszi menekültekkel való találkozásáról.

Saját fordítások! Ha elviszed, forrást kiírni kötelező!

icon-chain Galéria linkek
Filmek > Beauty and The Beast (2015) > BTS