Mára két kisebb cikket hoztam nektek. Elkezdtem feltöltögetni a galériába Emma paparazzi képeit is, úgyhogy érdemes szemezgetni ott is, hiszen folyamatosan bővül.

EMMA WATSON VÉGLEG FELNŐTT
Az egykori Hermione egy sátánista horror főszerepében

Egy apát azzal vádolnak, hogy szexuálisan bántalmazta lányát (Emma Watson), és ugyan ebből semmire sem emlékszik, mégis elismeri tettét. Ám amikor egy pszichiáter segítségével megpróbálja felidézni emlékeit, olyan sötét titkokra derül fény, melyekre a nyomozással megbízott detektív (Ethan Hawke) a legrosszabb rémálmaiban sem számított volna.

A fenti marketingdumát félretéve el kell ismerni, hogy Alejandro Amenábar (Más világ, Nyisd ki a szemed) filmjeiben általában semmi sem az, aminek látszik, és ez lehet a helyzet a Regression esetében is, amelynek hátterében egy sátánista kult vagy egy még annál is nagyobb szélhámosság rejtőzhet. A trailer mindenesetre hatásos: Hawke meggyőzően ráncolja a homlokát, Watson pedig végre nem amiatt sírdogál, hogy lemaradt a muglitan óráról.

Forrás: Zalba Ferenc – IGN

EMMA WATSON ÉJSÖTÉT GYILKOSSÁGI ÜGYBE KEVEREDIK

Itt az első előzetes Alejandro Amenábar új filmjéhez. A Regressionben egy fiatal lány (Emma Watson) szörnyű bűn elkövetésével vádolja meg a saját apját, és az Ethan Hawke által játszott nyomozónak kell rájönnie, mit is tett pontosan a férfi, és valóban bűnös-e. A trailer alapján a Hetedik és a True Detective éjsötét világa köszön vissza a filmben. A spanyol Amenábar az öt évvel ezelőtt készült Agora óta nem rendezett filmet, de korábban a Más világgal bizonyította, hogy ért a borzongatáshoz. A Regressiont augusztus 28-án mutatják be az Egyesült Államokban.

Forrás: VS

icon-chain Galéria linkek
Candids > 2014