Ismét egy cikket hoztam, mely újból megmutatja, hogy Emma mennyire inspiráló személyiség. A christiantoday.com oldalán található cikket, szintén le is fordítottam nektek.

Mit tanított Emma Watson egy Brown Egyetemi diáknak a magányról?

Emma Watson, a Harry Potter sztár, és az ENSZ Jó Szolgálati Nagykövete a nemekközötti egyenlőségért, megszerzete magának a nevét, nem csak a filmes világban, de azon kívül is, és a Brown Egyetemen szintén, amikor angol irodalomból megszerezte diplomáját. A színésznő jobban szereti elkerülni a rivaldafényt, de társai és osztálytársai annyira csodálták őt, és az sem tudott ez ellen tenni, hogy ő mindig csodásan festett és tökeletesek voltak a szemöldökei.

De volt egy alkalmom, amikor Emma csillaga igazán fényesen ragyogott, amikor segített egy fickónak a Brown-on szembenéznie a magánnyal. “Ő megállt a népköltészeti csoport egyik ülésén, ahol az egyik gólya olvasott fel a magányról, ahhoz hasonlítva, mikor a végtelenségig vár valaki valakire, hogy betakarja az ágyban.” – osztotta meg az egyik diák, Suzannah Weiss, a Thoght Catalog-on. “Jelentkezett, mintha órán lennénk, és elmondta a költőnek, hogy ő úgy gondolja, hogy addig nem szeret más, míg valaki önmagát nem szereti, és addig nem számíthatsz másra, hogy éjjel betakarjon, de ez rendben van.”

Egy lány, akit Ellen hívnak, visszaemlékezett egy színdarab meghallgatására (The Cook), melyben Watson-al vett részt. Párok voltak egy jelenetben, és Ellen beismerte, hogy kicsit igazságtalannak érezte, hogy egy szakemberrel került párba. Ellen végül így emlékszik Emmára: “Barátságos volt és kedves. Végül pedig egyikünk sem jutott be.”

A színésznő komoly erőfeszítéseket tett, arra, hogy minél több órát kipróbálhasson, így volt ez a swing tánccal is egyszer. “Ő szuper édes volt, és nevetett magán, mikor elrontotta a lépéseket, és az órák után mindnyájunkkal hajlandó volt táncolni.” – osztotta meg egy névtelen diák.

Forrás: christiantoday

Saját fordítás! Ha elviszed, forrást kiírni kötelező!