Kicsit kutakodva a neten, találtam néhány cikket Emmáról, melyeket alább olvashattok.

A legszuperebb csaj ismét Emma Watson!
A Time magazin megválasztotta 2015 legbefolyásosabb embereit, és csak természetes, hogy a Harry Potter filmek sztárja is a listán szerepel! Hermione, azaz Emma Watson, ahogy egyesek szólítják, világmegváltó tevékenységei mellett időt szakított még arra is, hogy a Time 100 gálán megjelenjen. Hagyjuk csak rá, hogy egy újabb szenzációs nadrágos összeállításban ejtsen minket ámulatba! Ez a szürke-fekete Dior szett az izgalmas rátéttől lesz csak igazán különleges, de persze az Emma Watson védjegyének számító vagány fülékszerek sem rontják az összképet, sőt! Nincs is szuperebb csaj Emma Watsonnál, nem igaz?

Megtört a jég: Emma Watson levetkőzik
A Harry Potter-filmekből megismert színésznőt hamarosan ruha nélkül is láthatják a rajongók, hála a hamarosan soron következő drámájának.
Jó hírünk van azoknak a férfiaknak, akik a napokban Emma Watsont kiáltották ki a világ legmenőbb csajának: hamarosan meztelenül is megcsodálhatják a Harry Potter-filmekből már régen kinőtt színésznőt. Bizony, a brit The Sun magazin információi szerint a 24 éves színésznőt hamarosan ruha nélkül is láthatjuk soron következő új drámájában, a Regressionben. Emma egy szexuális abúzust elszenvedett fiatal lányt fog alakítani a legendás Merly Streep és Ethan Hawke oldalán.

Emma Watson: a férfiak sem élvezik
Emma Watson 2014 júliusa óta az ENSZ legfiatalabb jószolgálati nagykövete, ráadásul egy elég kényes téma, a női egyenjogúság, a feminizmus arca lett. A sztár április 15-én ünnepelte huszonötödik születésnapját. A nők jogai mellett fontosnak tartja, hogy a férfiak szabaduljanak meg előítéleteiktől, és ők is ismerjék fel ennek jelentőségét.

“Ismerek pszichés problémákkal küzdő fiatal férfiakat, akik nem mernek segítséget kérni, mert attól félnek, hogy ettől nem lesznek macsók. Ismerek szorongókat, akiket a sikeres férfiakról kialakult torz kép tett bizonytalanná. A férfiak sem élvezik a nemek közötti egyenlőség előnyeit” – vélekedik Emma Watson, aki az oxfordi Dragon School nevű bentlakásos iskolában tanult. Itt fedezte fel őt az a csapatnyi szakember, akik a Harry Potter-sorozat első részéhez kerestek szereplőket. Állítólag az írónő, J. K. Rowling már az iskolában készített felvételek alapján Emmát választotta ki Hermoine szerepére. Ez aztán gyökeresen megváltoztatta az életét.

Felnőtt színésznőként már nagyon megválogatja a forgatókönyveket, mert nem akarja, hogy beskatulyázzák egy karakterbe. A legújabb információk szerint Emma visszatér a fantáziavilágba, és Belle-t fogja megformálni A szépség és a szörnyeteg filmfeldolgozásban.

Források: x, x, x